ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2017 » Грудень » 19 » Посвята в читачі
10:00
Посвята в читачі
 
                З метою виховати у дітей любов до книжки, викликати інтерес до читання, розкрити значення книги в житті людини, виховувати дбайливе ставлення до книги, в Попівській сільській  бібліотеці було проведено свято «Дружба з книжкою -  це свято», для учнів 1- 4кл. До заходу була організована книжково-ілюстративна виставка «Нові книги – нові друзі».
На початку свята  бібліотекар провела екскурсію по бібліотеці маленьким користувачам.  
 
 А потім учні 4 класу «Знайко» -  (Настя Микільченко)  та «Незнайко» - (Ярослав Шульпін) вітали першокласників з великою подією в їхньому житті, адже сьогодні вони стали читачами бібліотеки.
 
 
Учні 4 класу: Іра Кравченко, Аня Зінченко та Максим Чаленко розповіли дітям, що таке бібліотека. А Саша Тимін, Каріна Чупайда зіграли книги, які не берегла дівчинка (Вікторія Мельниченко). Книжкового лікаря  вдало зіграв Максим Филончик.
Веселою і захоплюючою була  баба Яга, з роллю якої впоралася  учениця 8 класу Влада Нестеренко, вона  загадувала загадки та згубила мішок з речами казкових героїв.
 
 
Вікторину , де шукали речі казкових героїв,провів «Незнайко» . А так, як діти вміють і читати, і писати, і загадки відгадувати, тому можуть стати читачами нашої країни «Читалії», і, як кожен громадянин цієї країни, вони урочисто пообіцяли: поважати книгу, виконувати всі правила користування бібліотечною книгою. 
 
 
 
Обіцянку зачитала Маринка Зінченко і ,  присутнім на святі,  подарувала пісню Наталії Май «Вчителько моя».
 
На закінчення заходу бібліотекар побажала дітям приємної зустрічі з мудрими книжками, що навчать дітей виконувати домашні завдання лише на «відмінно», рости чемними, добрими, ввічливими, завжди з повагою ставитися до вчителів та батьків. На закінчення діти всі разом виконали пісню «Мій букварик».
 
 
 
 
Любов Демидко, завідувачка Попівської сільської бібліотеки-філіалу.
Переглядів: 428 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz