ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2017 » Травень » 16 » Схилімо голову в скорботі
11:51
Схилімо голову в скорботі
                                       
 
                                   Весна іде квітчасто, гордо, юно,
                                   Як втілення найчарівніших снів.
                                   О весно красна, ти ще не забула
                                   В історії своїх жахливих днів?
            Все далі у минуле відходить Друга світова війна, та вона повсякчас  нагадує про себе тисячами обелісків і братських могил, німих свідків тих далеких подій. І не згасає наша пам’ять про тих, хто приніс на вівтар Перемоги своє життя, хто поліг у боях заради миру на землі.
            До чергової річниці Перемоги над нацизмом була приурочена оформлена у Комишнянській селищній бібліотеці книжково-ілюстративна виставка «Схилімо голову в скорботі». З метою привернення до неї уваги користувачів завідуючою бібліотекою був проведений огляд представленої на ній літератури про буремні події Другої світової  війни, про бойові подвиги її учасників. Особлива увага користувачів була акцентована на розділі  «Живи, процвітай, Полтавщино, з пам’яттю в серці про  тих, хто тебе захистив», адже тут розміщена інформація про внесок у перемогу над нацизмом наших односельчан та в’язнів концтаборів. На жаль, до цього часу дожили лише два мешканця селища, юність яких опалила війна: Попик Володимир Іванович та Киценко Микола Гнатович.
            А сьогодні бойові традиції наших земляків продовжують мужні воїни, захисники цілісності і незалежності України. Завдяки можливостям центру вільного доступу до мережі Інтернет, який вже декілька років успішно діє при бібліотеці, користувачі переглянули відео про події на Сході у зоні АТО.
 
 
Валентина Четверова,   завідуюча  Комишнянською  селищною бібліотекою
Переглядів: 328 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz