ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2019 » Грудень » 2 » Свято доблесті
17:33
Свято доблесті
 
 
6 грудня відзначається День Збройних Сил України. Це свято з’явилося завдяки відповідній постанові Верховної Ради, якою в 1993 році була відзначена річниця ухвалення закону «Про Збройні Сили України».
Доблесть і честь солдатів і офіцерів — в цьому справжня сила будь-якої армії.  Український воїн — надійний захисник, відданий патріот і людина, для якої честь, свобода і незалежність важливіші за все. Сьогодні український воїн-захисник є найбільшою гордістю в українському суспільстві. З нагоди свята у Єрківській сільській бібліотеці організовано виставку – вшанування  « В серцях несемо ми вдячність тим, хто землю боронить». Матеріали виставки несуть в собі найцікавішу інформацію про українське військо минулих часів та сьогодення: їхні прагнення , ідеї, почуття патріотизму.
Сердечно вітаю всіх нас  з Днем Збройних Сил України. Нині Україна пишається своїм військом і довіряє йому. Адже фактично наново відродившись в умовах війни, українська армія пройшла горнило випробувань, зміцніла, набула безцінного бойового досвіду і впевненості у своїх силах та зламала загарбницькі плани озброєного до зубів ворога.
 
Людмила Роменська, бібліотекар І категорії Єрківської сільської бібліотеки.
Переглядів: 242 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz