ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2020 » Червень » 25 » Свою Україну любіть!
16:14
Свою Україну любіть!
     Конституція України - це не лише Закон законів, це - серце, ядро подальшого розвитку і вдосконалення суспільства. Вона увійшла в суспільне життя, як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності й соборності України.
     У 1996 році Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави і спираючись на багатовікову історію українського державотворення та на світовий досвід, прийняла Основний Закон України — Конституцію, яка стала реальною і дієвою основою розбудови незалежної демократичної держави як повноправної учасниці світового співтовариства. День прийняття Основного Закону є державним святом - Днем Конституції України.
 
     Біликівська сільська бібліотека- філіал спільно з будинком культури провели для присутніх правовий екскурс «Живи та міцній, наша державо». Під час заходу обговорювались такі основні засади Конституції України, як право на життя, право на житло, право на працю, право на відпочинок, право на лікування та інше. Був організований тематичний огляд «Вимріяна поколіннями», виставка дає можливість зрозуміти, яким важливим і важким був процес створення власної Конституції та відображає найважливіші шляхи становлення українського конституціоналізму, що триває і зараз. Та створена виставка творчих робіт «З Днем Конституції Україна!»
     Хай мир і взаєморозуміння сприяють подальшій розбудові нашої державності, становленню достатку в кожній сім’ї.
                                                                     Наталія Ганженко.
                                      Бібліотекар Біликівської сільської бібліотеки – філіалу.
Переглядів: 165 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz