ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2018 » Березень » 2 » Телеведуча "Фольк-music" – у Попівці
14:50
Телеведуча "Фольк-music" – у Попівці
 
                              
           16 серпня 2017 року село Попівку  відвідала українська естрадна співачка, телеведуча «Фольк-music» , заслужена артистка України, народна артистка України Оксана Пекун .
Взагалі, «Фольк-music»  -  це пошук і відродження українського музичного етносу, автентичних мелодій та народних пісень різних регіонів України. А ще - це популяризація автентичної музики, насамперед серед молоді. Адже сучасне аранжування української музичної спадщини вдихають у неї нове життя. У цій програмі постають як професійні, так і аматорські колективи, а зіркові учасники програми нерідко представляють на розсуд аудиторії власні варіації відомих музичних творів, або й оригінальні пісні з домішками українського автентичного стилю. Програма «Фольк-music», разом з її незмінною  ведучою Оксаною Пекун, була номінована на найкращу музичну програму України Національної премії України «Телетріумф» (номінація «Музична передача»). У кожному випуску перед глядачами : Перший постають як професійні, так і аматорські колективи з різних куточків нашої країни.
Тож, у пошуку таких колективів і відвідала телеведуча Попівський будинок культури, щоб познайомитись з фольклорним народним аматорським  колективом «Піснеграй»,  його керівником Миколою Кулішем, колектив отримав творче завдання і  готується до поїздки в студію "Фольк-music" на програму для всіх поколінь!
Також народна артистка України, під час поїздки да Попівки, зустрілася з найкращою майстринею- вишивальницею Любов’ю Гнатик. Відвідавши її вдома Оксана Пекун познайомилась з цілою колекцією її вишивок, а майстриня пообіцяла телеведучій вишити в дарунок  ікону, яка завжди буде сонячною і ясною, яка захистить співачку від усяких негараздів, подарує затишну обстановку вдома, забезпечить їй щасливе життя.
 
 
 
Майстриня вишила уже в дарунок ікону для Оксани і передала  її  для вручення співачці , разом з колективом «Піснеграй», який буде представляти фольклорно аматорський  колектив, а разом з колективом усю Миргородщину, на одному з випусків передачі.
А ми з нетерпінням чекаємо на цю подію !
 
Любов Демидко, завідувачка Попівською сільською бібліотекою-філіалом
Переглядів: 400 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz