ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2020 » Березень » 13 » «Тюльпани для мами» ( майстер – клас у Шахворостівці)
15:41
«Тюльпани для мами» ( майстер – клас у Шахворостівці)
 
 
 
Весна розливає вулицями небесні аромати квітів. Але найрозкішніші та найяскравіші, звичайно ж, тюльпани. Тюльпани  можна виготовити з паперу. Адже у квітках, зроблених власноруч-частинка  твоєї душі, любові та турботи про  найближчих людей на Землі. Напередодні чудового весняного свята 8 березня читачі Шахворостівської сільської бібліотеки взяли участь у майстер-класі під назвою «Тюльпани для мами».
 
 
 
 Із допомогою бібліотекаря Наталії Шовкопляс маленькі умільці виготовили з паперу надзвичайно красиві тюльпанчики, адже саме ці квіти є символом краси та любові, на яку як ніхто заслуговують наші дбайливі матусі та бабусі.
 
 
 
 
 
 
 
Квіти з паперу виглядають живими й натуральними. Їх можна зібрати в букет- а також використовувати для інших виробів-панно чи об’ємних аплікацій.   І просто , паперові квіти-це гарно, екологічно, довговічно, цікаво, яскраво.
 
 
 
 
 Усім  учасникам заходу було запропоновано навчитися робити штучні тюльпани. Техніку виготовлення квітів обрали просту і цікаву. А під час  дружньої співпраці ще й пригадали давні легенди про тюльпан.
На згадку про цікавий захід дітки сфотографувались, після чого подарували квіткові сувеніри найдорожчим людям.
 
Наталія Шовкопляс, бібліотекар І категорії Шахворостівської сільської бібліотеки
Переглядів: 240 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz