ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2019 » Лютий » 21 » У нашій пам’яті вони назавжди залишились.
17:37
У нашій пам’яті вони назавжди залишились.
                        
 
       Герої Небесної Сотні назавжди змінили нашу Україну і самих українців, підняли наш національний і патріотичний дух. Саме завдяки Майдану наша держава довела всьому світові гідність, мужність і тверду волю українців до справедливості. Кожен здійснив особистий подвиг – віддав найцінніше – своє життя заради нової України. Ця «Небесна Сотня» своїм життям викупила свободу для мільйонів українців і дала шанс збудувати нову демократичну правову державу.
      Біликівська сільська бібліотека – філіал спільно з будинком культури провела для своїх відвідувачів патріотичний діалог «Майдан це стан душі і поклик серця».
Читачі прослухали історію виникнення майдану. Була представлена мультимедійна презентація  « Розстріл 20 лютого 2014 року». 
На масовому захоті бажаючі мали змогу ознайомитися з книжковою виставкою інсталяцією «Україна стоїть і Майдан не скорився» та поговорити про наболіле.
Ми зібралися схилити низько голови перед пам’яттю людей різного віку – героями Небесної сотні. В пам'ять про них звучала пісня «Пливе кача по тисині».
    Ми віримо у світле, щасливе майбутнє України. Від кожного з нас залежить, в який бік хитнуться терези долі України. Тому, кладімо часточку свого серця, своєї душі, своїх умінь на бік правди і світла. Ми закликаємо вас сьогодні згадати у ваших молитвах усіх Героїв, які поклали свої голови за наше майбутнє. Хай пам’ять всіх невинно убитих згуртує нас, живих. Дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.
                                                                         Наталія Ганженко.
                                                 Бібліотекар Біликівської сільської бібліотеки –
Переглядів: 334 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz