ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2018 » Квітень » 12 » У Петрівцях названо кращого читача – 2018 року!
11:18
У Петрівцях названо кращого читача – 2018 року!
 
Нещодавно у Петрівцівській ЗОШ відбувся І етап  обласного конкурсу «Найкращий читач Полтавщини», який проходить у рамках Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія». Конкурс проводиться з метою підвищення рівня культурної компетентності дітей через заохочення їх до систематичного читання; розвитку комунікативних навичок, критичного мислення, кращої соціалізації і самореалізації завдяки читанню; підвищення суспільного значення і ролі дитячих, сільських і шкільних бібліотек в процесі соціальної адаптації і набуття культурної компетентності дітей; сприяння створенню належних умов для рівного доступу до книжок і літератури на різних носіях, незалежно від рівня розвитку дітей, їхніх фізичних та інтелектуальних можливостей, забезпеченості і місця проживання.
Цього дня в Петрівцях за звання найкращого читача змагалися учні 6-го  класу. Під час конкурсу найерудованіші, найактивніші, найкмітливіші та найзавзятіші діти, які багато читають і вміють критично мислити,  представляли  свою улюблену книгу.  Хлопчики та дівчатка дуже цікаво розповідали про героїв, які їм сподобалися. 
 
 
 
Щиро та довірливо відкривали свої думки з приводу прочитаного Оксана Кичигіна, Олександра Олексієнко, Сніжана Стась. Виявилося, що вони надають перевагу літературній класиці, здебільшого - пригодам, містиці та фантастиці
 
 
 
Компетентне журі  обирало найкращого читача. Також відбувалося  і таємне голосування на приз глядацьких симпатій. Всі присутні мали змогу висловити свою думку про найкращого читача та вкинути номерок зі своїм голосом за учасника конкурсу, який найдужче сподобався. Журі та і всі присутні  одностайно  віддали свої голоси Олександрі Олексієнко. Отже, переможця першого етапу конкурсу визначено . Тепер на Сашу чекає участь у ІІ (районному) етапі конкурсу.
 
Організатори конкурсу подбали про те, аби  жодний талант не залишився поза увагою . Всі учасники конкурсу отримали в подарунок канцелярські підставки, кулькові ручки, записники і, звичайно ж , солодкі призи.
 
 
 
Свято пройшло в теплій, дружній  атмосфері. Бажаю всім учасникам конкурсу, успіхів у навчанні. Нехай  книга стане вам гарним і добрим супутником на все ваше життя!
 
Юлія Костенко, бібліотекар Петрівцівської сільської бібліотеки .
Переглядів: 335 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz