ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2018 » Травень » 4 » У вільний час – до бібліотеки!
14:49
У вільний час – до бібліотеки!
 
 
            Уже стало доброю традицією для Петрівцівської дітвори – свій вільний час проводити у сільській бібліотеці,  де на них чекає багато цікавих книг та привітна бібліотекарка. Так і цього разу, зібралося в бібліотеці  чимало маленьких користувачів, які з великим задоволенням послухали сільського бібліотекаря, що розповідала про нові книги , отримані бібліотекою «Знайомтесь! Нові книги для дітей», тут багато новинок: пригод та казок.
 
 
Бібліотекар також цікаво розповіла про Всесвітній день книги і авторського права, який святкують у 190 країнах світу. Книга — одне з найбільших див, створених людиною. З книги ми дізнаємося про минуле та день сьогоднішній, вона веде нас у захоплюючу подорож по країні Знань: розповідає про те, як вирощують хліб і зводять будинки, варять сталь і приборкують ріки. Як не можна жити без повітря, води та хліба, так не можна жити і без книги. Недарма і прислів’я є: «Хліб годує тіло, а книга — розум».
 Також бібліотекар розповіла, які книги у світі найбільші, а які найменші, про кам’яні книги та про перлину слов’янської поліграфії- книгу байок Леоніда Глібова. Маленькі читачі дізналися про бібліотеку Ярослава Мудрого.
Діти переконалися, що є багато див на землі, створених природою і зроблених людиною. Та чи не найбільше диво з див – книга. У ній весь неосяжний світ. Як незгасимий смолоскип освітлює шлях людині книга.
 
 
 Так весело і цікаво , розумно і пізнавально провели свій вільний час користувачі Петрівцівської сільської бібліотеки.
 
 Юлія Костенко, бібліотекар Петрівцівської сільської бібліотеки-філіалу
Переглядів: 397 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz