ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2020 » Січень » 13 » Василь Симоненко очима дітей
15:19
Василь Симоненко очима дітей
 
 
З нагоди 85 річниці з дня народження  Василя Симоненка в Кибинській сільській бібліотеці відбувся бібліошопінг «Творче слово Василя Симоненка» Присутні на заході ознайомилисз книжковою виставкою «Я в світ прийшов…» 
 
 
 
та прослухали розповідь завідуючої Кибинською сільською бібліотекою Надії Глушко про життєвий та творчий шлях нашого земляка.
       Протягом короткого життя Василь Симоненко написав поезії , провідною темою яких є любов до рідної землі, відповідальність за її долю, новели, пробував створити сценарій зі студенського життя, став автором численних статей, створив  три казки для дітей і дорослих.
Діти прослухали уривок з  дитячої казки «Цар Плаксій та Лоскотон» написану в віршовій формі, в якій розповідається про красиву країну з трагічною назвою «Сльозолий», де править цар Плаксій, якому радість приносили тільки людські сльози. Та з’явившись у царському палаці Лоскотон на смерть залоскотав царя та розвалив його поганий трон. Сам же він живе по нині. Дітям носить щирий сміх. Як і будь-яка казка закінчується перемогою добра над злом—дізналися присутні, дочитавши казку.
      В кінці заходу читачі – діти з цікавістю ознайомилися з періодичними виданнями, в яких розміщувався матеріал  життєвого кредо Василя Симоненка.
 
 
 
Надія Глушко, завідувачка Кибинською сільською бібліотекою
Переглядів: 234 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz