ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2019 » Квітень » 3 » Вернісаж улюбленої книжки
08:16
Вернісаж улюбленої книжки

     
Впродовж  усього життя ми звертаємося до книжки. Книга розповідає про все: про те, що буває на світі, і про те, чого не буває ніколи, але могло бути в людській уяві. Читаючи, ми уявляємо себе чарівниками, здатними розуміти мову речей, рослин і тварин. Скільки дивовижних таємниць відкривається завдяки книгам! Книга - найкращий друг і порадник на всі випадки життя. Любов до книги народжується в кожної людини змалечку. Любов до читання прививають малечі батьки та школа, а  знайти цікавинки у безмежному світі літературних шедеврів допомагає бібліотека. Із  цього яскравого і корисного поєднання народжуються гарні і допитливі читачі, точнісінько такі, які в п'ятницю 22 березня виборювали звання кращого читача Попівської ЗОШ І-ІІІ ст.. Свято книги  об'єднало 4 учасників конкурсу і пройшло в теплій, дружній атмосфері в актовій залі Попівської ЗОШ І-ІІІ ст..

Кращі читачі Попівської сільської бібліотеки зустрілися, щоб  позмагатися за звання "Суперчитача школи" у різних вікових категоріях, а саме: діти 6 та 7 класів. Діти представляли себе, свої уподобання, свій читацький щоденник та свою улюблену книгу.

 Гнатик Артем - учень 7 класу зі своїм улюбленим твором Орлова О. "Подорож до країни МУРвіль". Артем  у 2018 році став кращим читачем Миргородщини серед учнів 6-х класів.

 Семенко Ярослав - учень 6 класу зі своїм улюбленим твором Левицької В."Степан Бендера і я".

 Шаповал Олег - учень 6 класу зі своєю улюбленою книгою  Грузін Ю. "Чудеса техніки".

Іванайський Андрій - учень 6 класу зі своїм улюбленим твором Дімаров А. "На коні і під конем".
Жвавим та цікавим був конкурс впізнай письменника за підказкою (треба впізнати письменника, використавши якомога менше підказок).
Всі учасники були нагороджені невеличкими подаруночками. А переможці, яких визначило компетентне журі в складі: Мірніченко Наталії (голова журі, заступник директора з виховної роботи), Гончаренко Наталії (секретар журі, вчитель малювання), Мірніченко Олексія (член журі, вчитель музики), були нагороджені грамотами і за доброю традицією представлятимуть наш Попівський край у ІІ районному етапі обласного конкурсу "Найкращий читач Полтавщини - 2019 року". Переможцями і кращими читачами Попівської ЗОШ І-ІІІ ст. визнані: Гнатик Артем - 7 клас та Шаповал Олег - 6 клас.
Всі  присутні переглянули викладку літератури "Читай, як я,  зі мною, краще мене" присвячену кращому читачеві Миргородщини - 2018 року Гнатику Артему серед учнів 6-х класів Миргородського району.
Конкурс закінчився, але залишились приємні враження від спілкування. Бажаю всім бути активнішими, успіхів у навчанні і нехай книга стане гарним і добрим супутником на все життя.
Любов Демидко, завідувач Попівської сільської бібліотеки-філії.
Переглядів: 361 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz