ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2019 » Травень » 15 » Відкрий Європу для себе
16:43
Відкрий Європу для себе
 
 
У нашій країні день Європи святкується вже впродовж 16-ти років. День Європи для України означає багато чого. Адже наша країна прагне стати повноцінною європейською державою та увійти до Європейського Союзу.
            День Європи святкується в усіх великих та маленьких містах. Повсюди відбуваються святкові концерти, вистави, іноземці з усіх європейських спільнот, які знаходяться на території України, розповідають українцям про життя у Європі, про історію та культуру інших держав.
Різні святкові заходи проходять і в бібліотеках, щоб показати українцям, що вступ до Європейського Союзу – це дуже потрібний крок для нашої країни. Багато таких акцій орієнтовані на дітей та молодь, адже саме молоді у майбутньому вирішувати – варто чи ні вступати Україні до цього союзу та жити за його правилами. Долучилися до святкування  і користувачі Єрківської сільської бібліотеки-філіалу.
Напередодні свята бібліотека провела цикл заходів «Знайомтесь – Європейський Союз», присвячений Дню Європи. Так, 15 травня, для дітей був проведений літературний круїз «Країнами Європи». 
 
 У бібліотеці оформлена інформаційна експозиція «Відкрий Європу для себе». 
 
 
 
Сподобалася користувачам бібліотеки література представлена на книжковій викладці «Літературними стежками Європи». 
 
 
 
Була проведена слайд – презентація, що розкривала різні аспекти Європейського Союзу під назвою  «Європейські цікавинки».
 
Людмила Роменська, бібліотекар І категорії Єрківської сільської бібліотеки
Переглядів: 305 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz