ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2018 » Жовтень » 22 » Відкриття дитячого майданчика в Єрках.
13:27
Відкриття дитячого майданчика в Єрках.
 
Діти — це цвіт Землі, майбутнє нашої країни і кожного з нас, найдорожчий наш скарб, безмежна радість і щастя. Приходять діти у світ зовсім маленькими і безпомічними, а ми, дорослі, повинні їх виростити, огорнути затишком і теплом, щирою ніжністю, великою та святою материнською любов’ю і батьківською турботою 
Олегу Івановичу Кулінічу, народному депутату  України, небайдужа доля дітей.  Олег Іванович уже давно відомий, як майстер влаштовувати дітлахам свята. А програма встановлення дитячих майданчиків отримала чудове продовження в селі Єрки. 17 серпня єрківчани , дружньою родиною,  зібралися на свято відкриття дитячого майданчика, куди і завітав народний депутат України Олег Іванович Кулініч.  Він  повідомив, що з радістю дарує майданчик єрківським дітлахам, щоб вони  розвивалися та гарно проводили свій час. 
 
     Бібліотекар Людмила Роменська та  читачі  бібліотеки: Аня Мащенко, Мар’яна Мащенко, Влада Куліш, Богдан Оврах, Юля Очкас, Даша Кузьміна, Діма Чуйко та Аліна Шульга підготували музичне привітання. Діти із задоволенням співали, танцювали, розповідали вірші про Україну та майданчик.   
 

    Сільський голова Світлана Носенко щиро подякувала Олегу Івановичу за таку турботу про дітей.
 
 
Зі словами вдячності від батьків до народного  депутата України звернулася Оксана Моренко та пригостила смачними варениками і узваром.
 
 
Також вона подякувала  всім, хто допомагав в організаційних питаннях та  установці цього майданчика: сільському голові Світлані Носенко, Валентині та Юрію Аршиновим, підприємцям –  Михайлу Зубковському, Івану Купенко та Валентину Супруну.  Діти також не залишилися без гостинців, вони поласували улюбленими смаколиками – морозивом, яким пригостив Олег Іванович. А на завершення свята Наталія Дарюга, Ольга Канцібер та Марина Цуркан разом з усіма присутніми виконали пісню « Україна –це ми!»
 Хай же буде у світі мир, хай всіх нас вітає кожного дня привітне сонечко, хай цвіте на личках дітей радісна усмішка і хай дзвенить веселий дитячий сміх.
 
 
 
 
  Людмила Роменська, бібліотекар Єрківської сільської бібліотеки - філіалу
Переглядів: 458 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz