ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2019 » Січень » 2 » Вітаємо з Новим Роком та Різдвом Христовим!
16:32
Вітаємо з Новим Роком та Різдвом Христовим!
   
Для мільйонів людей Різдвяні й новорічні свята — це час, який вони проводять разом з сім’єю і друзями, час відновлення тісних зв’язків. Прийдешня низка новорічно-різдвяних свят – це відмінний привід для того, щоб урізноманітнити дозвілля. Є безліч способів розважити себе, наприклад завітати до нашої бібліотеки.
Біликівська сільська бібліотека-філіал для своїх читачів зробила можливість познайомитися з традиціями зимових свят: Нового року, Різдва Христового, Свята Меланки, Стрітення  та ін. 
     Виставка книг «Дивосвіт Нового Року»  проілюструє, як святкували новорічно-різдвяні свята українці. Тут ви знайдете цікаві книги про звичаї та традиції українського народу в зимові свята. Чудовою окрасою бібліотеки стала виставка малюнків «Рік новий вже на порозі», від учнів нашої школи. Найменшенькі наші відвідувачі знайомилися з нашим Книговичком, і книжковою ялинкою, які зараз мешкають в нашій бібліотеці.
Давні різдвяні традиції відроджуються сьогодні. У бага­тьох місцевостях України, у багатьох родинах урочисто відзначається Різдво, відбуваються колядування і щедрування. Тож хай різдвяні свята проходять в українських домівках весело і з любов’ю. 
Бібліотека вітає своїх користувачів з новорічними святами. Бажаємо, щоб у 2019 році з нами сталося те чудо, про яке ми всі мріємо. Хоч у кожного воно своє, але воно обов’язково здійсниться.
                        Наталія Ганженко,
                             бібліотекар Біликівської сільської бібліотеки-філіалу.
Переглядів: 296 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz