ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2019 » Лютий » 22 » Вони загинули за Україну.
14:41
Вони загинули за Україну.
 
 
 
20  лютого вся Україна схиляє голови перед пам’яттю людей різного віку, яких було вбито  у мирний час  ХХІ  століття під час  кривавих сутичок у Києві.
З  метою  вшанування подвигу Небесної Сотні  Черевківська  сільська бібліотека спільно з сільським клубом в актовому залі  Черевківської   сільської ради провели годину  пам’яті «Вони загинули за Україну».
 
 
 
Під час заходу присутні згадали про історичні події тих днів,про подвиги Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції   Гідності.
Сільський голова Юрій Нерода наголосив на необхідності  вшанування пам’яті Героїв Революції  Гідності і загиблих воїнів АТО, які віддали своє  життя за оновлення нашої держави,захищаючи її  незалежність,суверенітет та цілісність .Щиру  подяку і  шану  Юрій Нерода  виразив учасникам  АТО-жителям  села  Черевки: Станіславу  Краснопівцю,  Анатолію  Жижці,  Юрію Ковтуну,Василю Кобцю,Василю Краснопівцеву,Олександру Головко , Роману  Дем’яненко. В’ячеслав  Киричок  та Олег Горюнов  і сьогодні захищають мир та спокій на рідній землі.
Хвилиною мовчання присутні  вшанували пам’ять героїв  Небесної Сотні та загиблих воїнів  АТО.
Патріотична година закінчилася покладанням  квітів до пам’ятного знаку та на могили воїнам—землякам,загиблим в зоні  АТО— Володимиру  Гадлевському  та Олександру Ковтуну,імена яких назавжди викарбувані на граниті  та в пам’яті  односельців.
Небесна Сотня вірила в майбутнє України,в їхніх серцях  жили віра, надія та любов. Віра—у перемогу добра над злом,правди —над  неправдою .Надія — на краще майбутнє   для своєї країни,своїх  дітей. Любов—до України,справжніми синами якої вони були,є  і будуть.  Подвиг  Героїв назавжди має закарбуватися в наших серцях,стати прикладом любові до України і боротьби за правду і справедливість.
 
 Анжела Коломієць, бібліотекар  Черевківської  сільської  бібліотеки.
Переглядів: 318 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz