ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2017 » Травень » 29 » Запрошуємо у світ книги
14:14
Запрошуємо у світ книги
 
 
 
23 травня  у Петрівцівську сільську бібліотеку завітали з пізнавальним візитом дошкільнята дитячого садочка «Сонечко» на чолі з завідувачкою Наталією Котенко та вихователем Тетяною Бабенко.
 
 
 
Мета екскурсії до бібліотеки полягала у розвитку інтересу до читання, бажання слухати, виховувати охайність до книги і надати перші поради, як користуватися бібліотекою у майбутньому, а найголовніше – викликати бажання стати активними читачами.
В бібліотеці їх зустріло розмаїття цікавих, яскравих книг, газет та журналів. Новенькими палітурками книги посміхнулися до малечі та повели їх у чарівний світ принцес та принців, фантастичних пригод та мандрів. Книг тут, звісно, не бракує – енциклопедії, казки, оповідання, довідники, хрестоматії. Діти з цікавістю слухали розповідь про бібліотеку та книжку, ознайомилися з правилами поводження з книгою. А також декламували вірші, відгадували загадки та ставили багато запитань, які їх цікавили. Наостанок пообіцяли багато читати, щоб багато знати і частенько навідуватись у бібліотеку.Також бібліотекар провела для малечі екскурсію поличками бібліотечних надбань. Крім того, бібліотекар розповіла , що у бібліотеці є чимало дитячих періодичних видань, серед яких: «Дзвіночок», «Малятко», «Барвінок», «Яблунька» та ін. Для вихователів теж є багато корисної інформації, яка певною мірою висвітлена  у  періодичному виданні «Розкажіть онуку» . 
 
 
 
Весело та радісно було в цей день в бібліотеці. Діти, які побували на екскурсії мали змогу записатися до бібліотеки і взяти книжки додому. Всім дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія, про що свідчили слова вдячності від наших маленьких користувачів.   Тож, запрошуємо усіх бажаючих маленьких читачів  та їхніх батьків до нашої бібліотеки, де кожен знайде для себе потрібну інформацію. Адже наша бібліотека працює  для Вас!
 
Юлія Костенко, бібліотекар Петрівцівської сільської бібліотеки-філіалу.
Переглядів: 374 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz