ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2018 » Березень » 6 » Жінка – найчарівніше створіння землі
16:07
Жінка – найчарівніше створіння землі
 
 
 
            Коли настає весна і на вулицях з’являються перші весняні промінчики сонця в кожному домі, в селі і в місті відзначають величне свято – свято всіх жінок – 8 березня. Жінка – це восьме диво світу, муза, яка протягом віків надихає чоловіків на звитяжні вчинки.                                                                                          
  Навіть морозяний день не завадив єрківчанам, так дружньо, зійтися  на літературно – музичне свято «Жінка – найчарівніше створіння Землі», яке підготувала бібліотекар Людмила Роменська із самими активними користувачами бібліотеки.
В цей день вшановували  жінку:  жінку – кохану,  жінку – господиню, жінку – берегиню життя на Землі. А перш за все – жінку-матір. Ведучі свята Катерина Зубковська та Тетяна Роменська багато гарних слів та чудові вірші присвятили найдорожчим людям – мамам та бабусям.
 
 
 А дарунком для них стали пісні «Мамина калина» у виконанні Наталії Дарюги  та «Дякую бабусі», яку подарувала Аліна Шульга.
 
 
 
 Святкового настрою всім додали веселі українські пісні від Ольги Канцібер, Марини Цуркан, Наталії Дарюги та  Аліни Шульги. Особливої атмосфери додали пісні фольклорного ансамблю «Єрківчанка». Ганна Байдіна, Ганна Баришполець, Тамара Джунь, Марія Канцібер, Ніна Крицька, Ганна Ступка, Тетяна Чоботаренко, Галина Шапочка та Ніна Ющенко вкотре зачарували своїм співом глядачів.
 
 
 
 Ще більше позитивних емоцій додали Яна Дарюга та Марина Цуркан своїм запальним танком «Хуторянка».
 
 А українським гумором порадував всіх Іван Ющенко. 
 
 
 
Чудове музичне оформлення свята забезпечив директор Ярмаківського будинку культури Іван Стась. А нагородою для всіх учасників стали бурхливі оплески  та слова подяки від глядачів за чудове свято.
 
                 Людмила Роменська, бібліотекар Єрківської сільської бібліотеки-філіалу.
Переглядів: 397 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz