ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2017 » Серпень » 23 » Золотий серпень України
13:36
Золотий серпень України
 
 
Серпень для України багатий на свята — як церковні, так і державні. Народ святкує три Спасимедовий, яблучний, горіховий. 23 серпняДень Державного Прапора України, а 24 серпняДень Незалежності України. А ще наприкінці літа дозріває пшениця, і лани набувають золотистого кольору. Саме тому цей місяць українці називають золотим.
     Тому, саме напередодні Дня Незалежності, до Попівської сільської бібліотеки завітали її активні користувачі на тематичну годину «"Живи та міцній, Українська державо!
 
 
 
В рамках святкування Дня Прапору та Дня Незалежності України та з метою національно-патріотичного виховання громадян, в Попівській бібліотеці - філіалі протягом серпня діють тематичні експозиції. В них представлено документальні, літературні, творчі та художні роботи, присвячені історії формування української державності, боротьбі Українського народу за незалежність своєї держави, вшануванню пам’яті громадян, які загинули у боротьбі за територіальну цілісність та державний суверенітет України.
Користувачів бібліотеки зацікавив огляд літератури«Книги української незалежності» також вони оглянули інформаційний стенд «З любов’ю до України».
 
 
А бібліотекар наголосила на тому, що наш народ пишався тим, що у складні 90-ті Україні вдалося зберегти мир. Але війна не обійшла нашу державу тепер. Ще три роки тому ми з вами не знали дуже багатьох слів, пов’язаних з війною, тепер же мирне небо опалене її полум’ям. Ще три роки тому ми не особливо звертали увагу на заклик «Слава Україні – Героям слава», а тепер вони набули нового реального непідробного змісту. Наразі всім зрозуміло, кому ці слова адресовані, і ні в кого немає сумнівів, що ці герої – це наші хлопці, наші земляки, чоловіки, це мужні воїни, що зі зброєю в руках захищають східний кордон України.
В прагненні добра, миру, любові
Ми сьогодні з вами всі єдині.
Будьте ви щасливі і здорові
В нашій незалежній УКРАЇНІ.
 
 Любов Демидко, завідувачка Попівською сільською бібліотекою -філіалом
Переглядів: 384 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz