ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2018 » Липень » 9 » Зростаймо громадянами Україн
09:31
Зростаймо громадянами Україн
                         
                                                                                        Живи та міцній Українська Державо!
– Вмирали у битвах мільйони борців,
Щоб стяг синьо-жовтий піднявсь величаво
Й на радість народу віки майорів.
     Ми живемо у незалежній країні, ім’я якій Україна. Найвищий закон утверджує багатовікове прагнення українського народу до незалежності і власної держави. Прийняття Конституції України є закономірною і важливою віхою в історичному розвитку України. Українська держава посіла серед держав світу осібне і рівне становище мораль і право, право і закон, рушійні сили для життя людини. А їх знання надасть нам вірний тон у розвитку держави – України. Регулювати світ людських стосунків, впроваджувати державницький процес – все в Конституції міститься в рахунку: розумно й чесно твориться прогрес.
      Право, закони супроводжують людину все її життя. Щоб уміло і правильно користуватися своїми правами і добре виконувати свої обов’язки, не порушуючи прав і законних інтересів інших, треба знати закони.  Ніхто нам не збудує держави, коли ми самі її собі не збудуємо, і ніхто з нас не зробить нації, коли ми самі нацією не захочемо бути. Україна – країна трагедій і краси, країна, де найбільше люблять волю і найменше знали її, країна гарячої любові до народу й чорної йому зради, довгої вікової героїчної боротьби за волю. Шлях України позначений  високими степовими могилами, руїнами та прекрасними піснями... Конституція України – це не лише Закон законів, це серце, ядро подальшого розвитку і вдосконалення суспільства.
 
   28 червня Біликівська сільська бібліотека спільно з працівниками будинку культури провели для своїх відвідувачів бесіду-діалог «Зростаймо громадянами України». Читачі мали змогу ознайомитися з книжковою виставкою «Я громадян і патріот України». Для присутніх була запропонована ділова гра «Бліц-розминка». Та прослухали розповідь про символи нашої держави. На закінчення для всіх у виконанні Швець Олександри та Таран Валерії прозвучали пісні про нашу рідну державу.
     Вітаємо всіх зі святом! З днем Конституції! Нехай нарешті в Україні настане мир.
                                                   Наталія Ганженко.
                                                    Бібліотекар Біликівської сільської бібліотеки-
Переглядів: 338 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz