ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Блог
Головна » 2019 » Квітень » 2 » Зустрічаємо птахів.
14:52
Зустрічаємо птахів.
                                                     
 
       Міжнародний день птахів – інтернаціональне екологічне свято, яке щорічно відзначається 1 квітня. День птахів збігається з часом повернення пернатих додому. За традицією в цей час саме навесні в очікуванні пернатих розвішують шпаківні, дуплянки та інші пташині будинки. Їхнє повернення святкують також, як прихід весни.
    Птахи існують поряд із людиною протягом багатьох віків. Більшість друзі людини. Давайте згадаємо наших смугастих папужок, які на кожному кроці видумують щось новеньке. Або співуча наша канарейка, що своїм співом  кожного ранку підводить з ліжка. А милозвучність соловейка про якого складають пісні. Багато можна ще назвати.
    Біликівська сільська бібліотека – філіал для своїх відвідувачів провела відео подорож «Перната родина». Також в нашій бібліотеці можна переглянути фото – виставку «Птахи наші друзі» присвячену крилатим, що символізують витонченість, благородство, безтурботність, спокій, красу, гордість, свободу, швидкість, і подружню вірність. Молоде покоління ознайомилося з віршиками про птахів, знайшли пташину абетку, віднайшли гімн природі України.
Зацікавили також листівки з птахами незвичайної краси на яких зображені трагопан сатир, та венценосний журавель.
    Нам необхідно зберегти крилатих друзів, щоб майбутнє покоління бачило іх красу не тільки на листівках та в книгах, а й у природних умовах рідного краю.
                                                                    Наталія Ганженко.
                                       бібліотекар Біликівської сільської бібліотеки – філіалу.
Переглядів: 347 | Додав: bibliomirg | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz