ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 22:59

Головна » 2016 » Січень » 26 » ДАРУЄ ЛЮДЯМ МУДРІСТЬ КНИГ
14:59
ДАРУЄ ЛЮДЯМ МУДРІСТЬ КНИГ
 
 
  Бібліотека —це невичерпне джерело знань, храм духовності, пам'яті нації. Вона відкриває себе тисячам душ, сприяє фаховому зростанню, задовольняє інформаційні потреби своїх читачів. Ефективне обслуговування читачів неможливе без якісного формування книжкового фонду. Адже книги завжди посідали особливе місце в житті людей. Вони – незмінні супутники кожного, хто прагне розвитку особистості, духовного та інтелектуального збагачення. Сьогодні наша книгозбірня має універсальний фонд - понад 56 тисяч примірників художньої та наукової літератури, який поступово зростає, також передплачує періодичні видання, включаючи галузеві, масові, центральні і місцеві видання.
    Важко собі уявити, але в епоху інформаційних технологій та розвитку електронних носіїв бібліотеці бракує книжок, тому що її комплектування, з незалежних від неї причин, не встигає за стрімким розвитком  видавничої справи , до того ж постійно зростає вартість книг. Особливо бракує сучасних українських видань —довідкових, науково — популярних. А фонд художньої літератури взагалі не може повністю задовольнити освітні, культурні потреби наших читачів.
  З метою поповнення своїх фондів сучасними українськими виданнями оголосила акцію "Подаруй бібліотеці українську книгу". Меценатство та благодійність — одні з найповажніших рис поціновувачів книги, які докладають зусиль до наповнення інтелектуальної скарбниці, користуватися якою можуть користувачі нашого району , котрі зацікавлені у збагаченні своїх знань. Книги, рукописи, колекції передавались до бібліотек тому, що люди вірили в призначення та благородну місію цього культурного центру. Приємно, що дарувати книги бібліотеці стало доброю традицією у стінах нашої центральної районної бібліотеки. Хоча акція 2016 року тільки розпочалася, до неї вже долучились постійні дарувальники, які опікуються поповненням фонду нашої бібліотеки. Зокрема хочеться висловити глибоку вдячність депутату Миргородської районної ради Валерїю Івановичу Толмачову.  Протягом січня місяці він поповнив фонди нашої бібліотеки майже на 50 примірників книг наукового, довідниковими виданнями, багато літератури правознавчої тематики: це і двотомник юридичної енциклопедії, це і Збірник нормативно – правових актів з питань діяльності місцевих державних адміністрацій та багато художньої літератури.
До речі, хочу нагадати, що Валерій Іванович дарує книги для нашої бібліотеки не вперше, майже щороку він поповнює фонди нашої книгозбірні цікавими виданнями , а коли працівники бібліотеки проводили акцію «Бібліотека українського воїна», то Валерій Іванович чи першим передав книги для наших захисників. Дарування - це рух душі, безкорисна щедрість та добра воля дарувальника. Факт надходження дарів у бібліотеку - це показник престижу бібліотеки, її місця в суспільному житті та науці. Працівники центральної районної бібліотеки щиро вдячні тим, хто подарував свої улюблені книги нашій бібліотеці.. Будемо вдячні і тим, хто збирається долучитися до акції.  В читальній залі відділу обслуговування ми плануємо  організувати постійно діючу виставкуподарованих видань . А 30 вересня 2016 року, в день святкування Всеукраїнського дня бібліотек, пройде урочистий підсумковий захід акції, де найактивніші учасники отримають листи-подяки за вагомий внесок у справу збагачення бібліотечних фондів Миргородської центральної районної бібліотеки.
    Кожен працівник бібліотеки та й кожен читач покладає великі надії на доброчинну акцію. Запрошуємо всіх працівників жителів нашої громади долучитися до цієї поважної справи. Передана у бібліотеку книжка — доброчинна справа та інвестиція у майбутнє, адже розділені знання лише примножуються і збагачують усіх. Зробіть добру справу — і Ви збагатите свій духовний, культурний рівень. Це так просто!
    Подарунки приймаються в будь-якому відділі нашої бібліотеки. Наш контактний телефон 5 – 21-33;5 -47-73, e-mail: mirg_biblioteka.crb@ukr.net.
 
Ніна Бер’якіна – директор Миргородської централізованої бібліотечної системи.
Переглядів: 400 | Додав: bibliomirg
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz