ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Лютий 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 16:41

Головна » 2020 » Лютий » 17 » День Святого Валентина
12:52
День Святого Валентина
 
 
 
 
14 лютого  - саме той чарівний день, коли повітря наповнено ароматом кохання, і всюди лунають освідчення і побажання кохати і бути коханими… Хтось чекає в це свято Дива ( так – так, саме з великої літери!) А комусь воно подобається тому, що це черговий привід посвяткувати та повеселитись.
               В Миргородській центральній районній бібліотеці до свята готувались заздалегідь і дуже серйозно. Бібліотечний актив займався дизайном – сердечка, валентинки, запрошення і багато різноманітних цікавих святкових штучок… Фантазія працювала без меж! 
 
А ще ж було треба підготуватися до літературно – музичної вітальні «Запрошення від Валентина». Танці, пісні, вірші – все це треба було знайти, вивчити та і від репетирувати. 
 
 
 
Чесно, було дуже цікаво навіть просто готуватися до свята. Бібліотекарі  в читальній залі організували дуже яскраву, цікаву виставку – інсталяцію «Над світом панує любов».
 
 
 
 
 Матеріали з історії свята, Валентинки, малюнки і ,звичайно ж,  книжки про Любов. Відвідувачі знайомилися з листами класиків до своїх коханих. Це листування було цікавим як для людей зрілого віку, так і для молоді.
 
 
 
І ось цей день настав… 14 лютого, в теплійі дружній  атмосфері за філіжанкою кави  зібралися однодумці, щирі друзі нашої бібліотеки.
 
 
 
 
 
 
Приємною несподіванкою стало те, що на наше свято завітала художниця аматор Олександра Круглікова, яка представила свої чудові роботи, і в нашій вітальні абсолютно спонтанно виникла виставка - інсталяція, яка знайшла відразу свою юну шанувальницю!
 
 
 
 А друга наша гостя – професійна художниця Віра Мироненко подарувала всім нашим гостям красиві і теплі по енергетиці тарілочки, які вона власноруч розписала!
 
Незабутніми для всіх став театралізований експромт «Одного разу в південній Африці»… Наші актори  - аматори блискуче  впоралися з режисерською  задумкою і проявили яскраві таланти.
 
 
 
 Дуже приємно було те, що незважаючи на різній вік, різний рівень освіти, усі знайшли спільну мову! 
 
 
 
Нас згуртували Валентин, любов …та, звичайно ж, бібліотека!!!
 
Маргарита Каймакова, провідний бібліограф ЦРБ
Переглядів: 221 | Додав: bibliomirg
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz