ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 08:29

Головна » 2015 » Червень » 5 » Дитинства яскравого мить
09:40
Дитинства яскравого мить
 
 
 
День захисту дітей – це не тільки свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою, в майбутньому стали хорошими громадянами своєї країни. Тому, 2 червня у затишному селі Білики відбулося святкування Міжнародного Дня захисту дітей, яке  підготували працівники  будинку культури спільно  з Біликівською сільською бібліотекою.
             Саме в дітях ми хочемо бачити здійснення всіх мрій та сподівань,заради їх щастя ми готові долати всі труднощі і перешкоди.
            У вступному слові секретар сільської ради Марія Герасименко  щиро привітала присутніх з днем захисту дітей, з початком літніх канікул.
            Радує те, що збільшується кількість учасників художньої самодіяльності,бо доки живе пісня і танець,доки житиме й село. На нашому святі з чарівними і душевними піснями виступили  Олександр Оленич, Наталія Регеда, Світлана Сидорук, Валентина Санжаровець.
 
 
 Гарною окрасою заходу стали виступи учениці 2 класу Швец Олександри та вихованиці нашого НВК» Пролісок» Клименко Єви, це маленький талант для своїх односельчан. У Біликах є талановита дівчина яка пише вірші - це випускниця 11 класу Міщенко Аліна. Також хочеться всім розповісти про свою землячку Сінг Крістіну, про цю талановиту дівчину, що брала участь у всеукраїнському фестивалі конкурсу мистецтв «Зірковий час» і отримала диплом 1ступеня з хореографії.
 
 
 
                              На всіх наших святах Крістіна бере участь разом з дівчатками, які чудово вміють співати і танцювати це Герасименко Ангеліна, Швайка Юля, Рябцева Аня, Маковська Валя, Панченко Лєна, Максименко Адріана , Свінціцька Віка, Дахно Віта.
             До свята бібліотека підготувала виставку робіт дітей «Я малюю свій світ».
 
 
 
 
 
 Ведучими свята були художній керівник Надія Алєксєєва та Наталія Ганженко ,музичне оформлення Ірини та Юрія Швец. Зірвала бурхливі оплески директор сільського будинку культури Ірина Швец, яка заспівала пісню «Ми Українці».
 Наприкінці, організатори  свята , побажали добра, тепла, уваги, ніжності , любові, мирного неба над головою, сімейного затишку, достатку та здоров’я на довгі роки всім присутнім свята. Особливо нашим діткам, щоб їхні таланти  тільки прибавлялися, щоб їх завжди оберігала матір Божа.
                                                                                                    
                                                         Наталія Ганженко,бібліотекар Біликівської сільської бібліотеки
Переглядів: 436 | Додав: bibliomirg
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz