ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 02:19

Головна » 2015 » Лютий » 16 » Диво - мандрівка в країну казок
11:55
Диво - мандрівка в країну казок
 
 
 
Сонячного  зимового дня з самого ранку бібліотека наповнилася  гомоном і сміхом. Це вихованці старшої групи дитячого садочка «Сонечко» (вих. С. Дудніченко, пом. вихователя В. Удовіченко)  вперше завітали в храм книг на свято Казки. А розпочалось воно екскурсією по бібліотеці.  Діти з цікавістю слухали розповідь бібліотекаря про те, що всі книги в бібліотеці  мають свою адресу, їх не купують,  а обов’язково повертають, щоб інші мали змогу з ними познайомитись.  А потім із задоволенням  відгадували, хто  ж загубив знайдені вранці бібліотекарями речі. «Буратіно!  Кіт у чоботях!  Курочка Ряба! Червона Шапочка! Дід! Незнайко!» - дружно відповідали малята. Весела вікторина «Юні Всезнайки»         та презентація «Чи знаєте ви казки?» створили справжню святкову атмосферу. 
 
 
А підхопили її постійні читачі бібліотеки  – учні 3-х класів ЗОШ № 1 (вих.  В. Марченко),
 
 які вміють  і читати, і відпочивати, люблять дізнаватись про щось корисне і цікаве. Тож і завдання для них були набагато складнішими.  Капітанам потрібно було відгадати назви команд, які вони очолювали, вирішити складні завдання ведучої свята, намалювати казкового героя із зав’язаними очима.
 
 А оскільки бути художниками виявили бажання всі учасники свята, то кожен з них мав змогу стати капітаном команди на деякий час. Команди ж  відгадували загадки віртуальної вікторини «Сторінками улюблених казок», визначали казкового героя, який, не називаючись, розповідав про себе. Задоволення отримали всі.
Свято в бібліотеці закінчилось, та в серцях дітей казка залишилася назавжди.
 
            Зоя  Єщенко, провідний бібліотекар Миргородської районної бібліотеки для дітей
Переглядів: 394 | Додав: bibliomirg
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz