ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 18:37

Головна » 2015 » Грудень » 30 » ДИВОСВІТ НОВОРІЧНО- РІЗДВЯНИХ СВЯТ
15:18
ДИВОСВІТ НОВОРІЧНО- РІЗДВЯНИХ СВЯТ
 
 
Новорічно - різдвяні свята, мабуть, найсвітліші свята в нашому повсякденному житті, які люблять і діти, і дорослі. У ці дні всі ми стаємо в глибині душі маленькими дітьми, які чекають приходу Діда Мороза з мішком подарунків. І неважливо, що ми давно не віримо в цього сивого дідуся, але щороку ми намагаємося зробити свято веселим і безтурботним не тільки вдома, але й на роботі, для найближчих друзів, колег.  Саме з такою метою і була організована в читальній залі центральної районної бібліотеки  книжково – журнальна мозаїка «Веселих свят».
 
 
 Народні свята новорічно-різдвяного циклу дуже колоритні, цікаві своєю самобутністю і чарівністю, глибиною народної філософії, дивовижною красою і духовністю української нації. День святого Миколая, Новий рік,  Різдво, Щедрий вечір, Водохрещі несуть у наші оселі та серця добро, любов, оновлення, злагоду та щирість радісних побажань.  Тому, невипадково, саме  під Новорічною ялинкою у холі бібліотеки лунають і щедрівки , і колядки від наших друзів та колег по роботі.
 
А виставка творчих малюнків наших користувачів «Новий рік вже на порозі, Дід Мороз давно в дорозі...» викликає великий інтерес не лише у маленьких читачів нашої бібліотеки , а і серед користувачів різного віку. 
 
 А які зимові фантазії навіяли Аллі Савчук, бібліотекарю районної бібліотеки для дітей, в її роботах оформленню приміщення. Тут ви зможете познайомитись з креативною Новорічною красунею із книг, що підготували для своїх користувачів працівники районної бібліотеки для дітей.  Тож ми, як ї завжди, чекаємо на Вас під час Новорічно – різдвяних свят, заходьте, не пожалкуєте! 
Рік новий іде новим кроком,
Всіх вітаєм з Новим роком!
Бажаєм здоров’я, добра і надії,
Хай в новому році збудуться мрії,
А святкова колядка на Різдво Христве
Дарує вам Віри, Надії й Любові.
 
 
Ніна Бер’якіна, директор Миргородської централізованої бібліотечної системи
Переглядів: 436 | Додав: bibliomirg
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz