ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 04:33

Головна » 2017 » Лютий » 20 » Допомога бійцям АТО
17:38
Допомога бійцям АТО
 
 
 
Ось уже майже три роки на Сході України ведуться бойові дії у зоні АТО. І весь цей час наші воїни мужньо захищають кордони нашої країни. Вони - відважні і сильні, проте так потребують нашої допомоги та підтримки. Нещодавні бої під Авдіївкою вкотре доказали, що противник не здається, а
мир на нашій землі здобувається ціною життя і здоров’я наших захисників.
З метою підтримки бійців АТО бібліотеки Миргородської централізованої бібліотечної системи ініціювали благодійну акцію «Підтримай бійців АТО», до якої долучилися Черевківський сільський голова Юрій Нерода та бакумівчани: депутат районної ради Світлана Хохуля, сільські депутати Лідія Мох, Леонід Ясинський, Анатолій Кіпренко, Володимир Зубченко, приватні підприємці Неля Фіневич та Лідія Романенко. Приєдналися до цієї доброї і благородної справи також інші жителі села Бакумівки: Світлана Васильченко, Світлана Бацман, Віра Давиденко, Галина Кривулько, Сергій Парьоха, Микола Устименко, Григорій Рябокін, Любов Ошийко, Віра Ясинська, Олена Мох, Ніна Вінник, Людмила Киченко, Олексій Супрунець, Юрій Тулинський, Тетяна Височин, Віктор Тулинський, Тетяна Химорода, Любов Сторож.
Щиро бажаючи підтримати наших захисників на Сході України, бакумівчани зібрали для них багато теплих речей, продуктів харчування, медикаментів, засобів особистої гігієни. І нехай часточка нашого душевного тепла зігріє наших солдат у холодних окопах. Переконані, що підтримуючи їх, разом ми обов’язково переможемо, і в Україну прийде очікуваний мир. То ж звертаємося до захисників нашої країни: «Воїни, тримайтеся, адже серцем і душею ми з вами!»
 
 
Тетяна Зубченко, бібліотекар Бакумівської сільської бібліотеки-філіалу.
Переглядів: 405 | Додав: bibliomirg
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz