ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 17:05

Головна » 2017 » Лютий » 23 » Екскурс в новітню історію України
17:36
Екскурс в новітню історію України
Потребу об’єднатися, проявити свою любов до рідної України відчули молоді відвідувачі Миргородської центральної районної бібліотеки під час проведення 22 лютого 2017 року патріотичного екскурсу «Правдиві свідчення від Революції Гідності до сьогодення» з нагоди відзначення третьої річниці перемоги українського народу у Революції Гідності. В читальній залі юнаки ознайомилися з викладкою матеріалів про Героїв Майдану «За чисті душі, що злетіли в небо».
До зібрання звернувся заступник голови Миргородської райдержадміністрації Олександр Васильович Гуржій. Він зауважив, що ми не повинні забувати мужніх, незламних українців, які три роки тому вийшли на Майдан, демонструючи свою гідність, відданість, прагнення до європейських цінностей. Підкреслив, що молоде покоління має зберегти державу, за яку проливали кров герої Небесної Сотні та герої, що загинули у зоні АТО.
 
 
Переглядаючи слайд-презентацію «98 днів Євромайдану», присутні пригадали хронологію подій, які вже ввійшли в історію.
 
 
Молоді користувачі зустрілися з учасником бойових дій у зоні АТО Віталієм Васильовичем Кохановським, який поділився враженнями від пережитого на передовій, розповів про нелегкі будні бійців, що захищають територіальну цілісність країни.
 

 

Наочності його словам додали кадри відеоролика про війну
Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні та воїнів АТО, які віддали за свої переконання найвищу ціну - власне життя.

Даниною полеглим буде серія книг, кожна з яких присвячена одному, котрий не повернувся із бою. Перша книга-реквієм «Дорога в безсмертя: Дмитро Коряк» вже надійшла до фонду нашої книгозбірні. Її презентувала бібліограф Маргарита Каймакова.

 
Яскравості та неординарності заходу надало використання комп’ютерних технологій, якими опікувався бібліотекар Юрій Мироненко.
Наприкінці екскурсу прозвучав заклик підтримати рідну країну у важкі для неї часи. Емоційно й згуртовано аудиторія караоке заспівала пісню за Україну.
 
 
Людмила Ігольніцина, провідний бібліотекар
відділу обслуговування Миргородської ЦРБ
Переглядів: 367 | Додав: bibliomirg
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz