ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Вітаю Вас, Гість · RSS 23.04.2024, 21:17

Головна » 2015 » Червень » 23 » І знову сяє "Сонечко"
12:11
І знову сяє "Сонечко"
 
 
 
Ось і настало літо, а з ним і такі довгоочікувані для дітей літні канікули. І знову при Комишнянській ЗОШ І-ІІІ ст. гостинно відчинив двері пришкільний табір «Сонечко». Весело, цікаво і змістовно відпочивають тут діти. Для них організовуються екскурсії по цікавих місцях рідного краю, проводяться ігрові та розважальні заходи.
А в переддень Міжнародного дня друзів діти разом з вихователями Пестич Галина Миколаївна, Олексенко Світлана Олексіївна, Силкою Наталя Іванівна та медичною сестрою школи Терлицькою Любов Іванівна. завітали до селищної бібліотеки.
 
 
 
 
Бібліотекарі привітали їх зі святом, від них діти дізналися про історію виникнення цього свята, про правила дружби, про прислів’я і приказки, присвячені їй. З великим інтересом прослухали юні користувачі декілька оповідань про «несправжню» дружбу і жваво обговорили їх.
Ця тема  знайшла відображення також у народній творчості. А так, як діти найбільше полюбляють казки і загадки, то їх увазі була запропонована вікторини «Хто багато читає, той і відгадає», «З якої казки ці слова?». А в ході бесіди «Казка вчить, як на світі жить» бібліотекар Шелевейстро Софія Миколаївна розкрила перед юними користувачами багатий світ казок і наголосила на тому, що в казках добро завжди перемагає зло. 
 
 
А запропоновані бібліотекарем загадки заінтригували дітей та стимулюють їх фантазію, а ще вони розвивають кмітливість та виховують любов до рідної мови. Кращим знавцем казок та загадок в ході заходу виявив себе другокласник Сердюк Богдан. За активну участь у конкурсах та вікторинах заохочувальними призами були відзначені: Дубовицька Юля, Канцібер Альвіна, Смага Владислав, Киценко Єлизавета, Кімліченко Олена, Пестич Андрій, Пшеничко Анастасія, Волошко Денис, Прикипіло Максим, Білан Артем і Голтвянський Владислав.
 
 
Софія Шелевейстро, бібліотекар Комишнянської селищної бібліотеки
Переглядів: 481 | Додав: bibliomirg
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz