ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 18:22

Головна » 2016 » Лютий » 18 » Ім’я знайоме з дитинства
16:31
Ім’я знайоме з дитинства
 
 

до 110 річчя від дня народження Агнії Барто

 

      Дошкільне дитинство як період в людському житті відіграє виняткову роль у формуванні того, яким стане не тільки кожна окрема людина, а й усе людство, світ в цілому. Закладені в дошкільному дитинстві освітні, світоглядні, моральні, культурні пріоритети визначають життєвий шлях поколінь впливають на розвиток і стан всієї цивілізації. Зараз необхідно якомога більше уваги приділяти становлення внутрішнього світу дитини, виховання в ньому  творчого початку. Особливою цінністю в цій справі є читання. Значне місце в дошкільних установах займає ознайомлення дітей з художньою літературою як мистецтвом і засобом розвитку інтелекту мови, позитивного ставлення до світу, любові та інтересу до книги.
  З нагоди 110 річчя від дня народження Агнії Львівни Барто в Біликівському НВК «Пролісок» пройшла історична подорож  - знайомство дітей з її творчістю. Зачарована малеча уважно слухала вірші: «Вовка - добрая душа», «Игрушки», «Машенька», «Дождь в лесу». Молодші дошкільнята переживають все, що відбувається з героєм, бурхливо радіють перемозі позитивного персонажу, торжества добра над злом.
Таким чином можна зробити висновок, що роль читання, особливо дитячих віршів, у розвиванні дитини дошкільного віку дуже велика, розповідь  і переказ  художньої літератури дитині робить величезний вплив на її розвиток. Всі ці пріоритети закладені в садочку, гармонійно  розвивають дитину, як повноцінну особистість. Бо наше майбутнє це наші діти.
         Велику допомогу в підготовці  та проведенні історичної подорожі надали  вихователь    дитячого садочка Корнієнко Олеся Володимирівна та помічник вихователя Герасименко Катерина Олексіївна.
                  Наталія Ганженко, бібліотекар Біликівської сільської бібліотеки.
Переглядів: 394 | Додав: bibliomirg
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz