ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Вітаю Вас, Гість · RSS 27.04.2024, 00:51

Головна » 2016 » Червень » 3 » «Хто здоровий той не плаче, жде його в житті удача»
10:58
«Хто здоровий той не плаче, жде його в житті удача»
 
Здоров’я - це  найвище благо, дароване людині природою. Без нього не можна зробити життя повноцінним і щасливим. Добре здоров’я – це запорука чудового настрою, самопочуття. Духовне життя дитини, її інтелектуальний розвиток, мислення, пам'ять, увага, воля, великою мірою залежить від здоров’я. Саме від здоров’я дитини залежить успіх в її навчанні, фізичний розвиток та психічний стан, місце у класному колективі, взаємовідносини з оточуючими. Останнім часом серйозну стурбованість викликає стан здоров’я дітей, зумовлений негативними факторами соціально – економічного, екологічного та психічного характеру. А формувати у користувачів уявлення про те, що здоров'я значною мірою залежить від нас самих, популяризувати здоровий спосіб життя, викликати прагнення зберігати та зміцнювати здоров'я- є важливим напрямком  діяльності Біликівської сільської бібліотеки, адже будь-яка робота щодо популяризації здорового способу життя, направлена на вирішення важливої задачі, основна мета якої – збереження майбутнього нації. Тому і годину - здоров’я «Бережіть здоров’я з молоду», яку організувала та провела бібліотека для своїх відвідувачів, була присвячена саме цій темі
            Діти ознайомилися з книжковою виставкою «Про здоров’я треба знати, про здоров’я треба дбати» , на якій розміщена література про спорт, здоровий спосіб життя. 
У ході зустрічі школярі дізналися про важливість дотримуватись  режиму дня, ознайомилися з предметами гігієни, з раціональним харчуванням, як правильно загартуватися, і звичайно щоб, бути здоровим, потрібно обов’язково займатися спортом. Цікавими і неординарними виступами юні дарування пропагували переваги здорового способу життя. Присутні ознайомилися щодо складових здоров’я.
 
 Бібліотекар розповіла про основні чинники здоров’я, негативні наслідки паління, вживання алкоголю та наркотиків. Збереження здоров’я  та його профілактика завжди ефективніша, ніж найсучасніше лікування.
Літо чудова пора для оздоровлення свого стану за допомогою фізичної культури. І підтримати свій імунітет уже зараз достиглими ягодами полуниць. А згодом розпочнеться і масове достигання домашніх фруктів. Усі знають що це дуже смачно і корисно.
            У дітей є можливість усвідомити та звернути увагу на власний спосіб життя, зробити певні висновки на майбутнє. 
 
Наталія Ганженко, бібліотекар Біликівської сільської бібліотеки.
Переглядів: 431 | Додав: bibliomirg
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz