ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 11:04

Головна » 2017 » Лютий » 13 » Любов дає нам силу і життя
11:18
Любов дає нам силу і життя
 
Ось і настав останній місяць зими. І всі так зголодніли по весні, квітам і повітрю яке напоєне пахощами квітучої зелені. Хочеться поновлення почуттів і життя. І як прекрасно , що зовсім скоро ми будемо відзначати найромантичніше свято року  - День Святого Валентина, коли ще раз, кожен з нас зможе переконатися в тому, що любимо. Саме цього дня, навіть, повітря сповнене любов’ю. Амури поспішають поєднати пари, почуття яких перевірені часом та допомагають зустрітись половинкам, які загубились десь серед юрби. Адже саме кохання здатне розтопити кригу в серці й подарувати відчуття весни. І саме любов дає нам силу і життя. Про кохання мріє будь-яка людина, незалежно від віку. Із завмиранням серця ми будемо отримувати і дарувати «валентинки». А разом з ними брати і дарувати радість і любов!
Працівники Миргородської районної центральної бібліотеки до свята приготували для своїх відвідувачів багато цікавих заходів. Це і інтерактивне освідчення в коханні «До бібліотеки з любов'ю» на нашому flip chartі, і книжкова виставка «Любов - душі Найвищий Злет», 
 
 
 
 
яка включає в себе розділи «З історії свята», «Класики про любов», «Поезія кохання». Література, представлена на виставці, обов'язково порадує наших читачів. Адже, тут твори таких прекрасних авторів , як Еріх Марія Ремарк, Віктор Гюго, Люко Дереш, Шарлотта Бронте, Павло Загребельний і сучасних авторів – Анатолія Подолинного, Лади Лузіної. А любителі поезії ще раз познайомляться з любовною лірикою поетів Полтавщини, занурившись із задоволенням в  чудовий світ любові.
 
 
 
 
Дорогі наші відвідувачі, ми любимо вас і завжди раді бачити вас у гостинних стінах нашої бібліотеки!
 
Маргарита Каймакова, бібліограф І категорії центральної районної бібліотеки
Переглядів: 426 | Додав: bibliomirg
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz