ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 14:50

Головна » 2017 » Жовтень » 27 » Макс Кідрук у Миргороді.
11:17
Макс Кідрук у Миргороді.
 
 
Сотнею міст України здійснює цієї осені великий презентаційний тур  молодий популярний письменник Макс Кідрук із новим романом «Не озирайся і мовчи». До цього списку увійшов і Миргород. 26 жовтня відбулася зустріч літератора з користувачами центральної районної бібліотеки. 
            Відвідувачів до читальної зали, де проходила презентація, зібралося чимало. Вони знайомилися з матеріалами відкритого перегляду літератури «Письменник сучасної України – Макс Кідрук», а також давали відповіді на запитання анкети, запропонованої командою письменника.
 
            Розпочала захід провідний бібліотекар Людмила Ігольніцина, яка представила гостя присутнім.
 
 
 Далі він виклав про себе біографічні відомості. Народився в селищі Володимирець Рівненської області у родині письменника-гумориста Івана Кідрука. Закінчив Рівненський технічний університет. Вступив до аспірантури Національного університету «Київський політехнічний інститут» на теплоенергетичний факультет. 2007 року виграв грант на навчання у Стокгольмі. Був у Швеції майже два роки. Але «свідомо відкидав казкові шведські перспективи на легке, розмірене й забезпечене  життя – і повернувся на Україну. Була тому єдина причина: нудьга не має перспектив.» Пише пригодницькі романи, технотрилери. Побував у більше як 30 країнах світу.
            З першої ж хвилини Макс Кідрук завоював прихильників серед миргородської аудиторії іскрометним гумором, блискавичним розумом, молодіжним сленгом і цікавою розповіддю, що супроводжувалася показом фото і відео, про перебування у країнах Африки та Південної Америки.
 
 
            Не менш захоплюючою була друга частина виступу, присвячена літературній творчості. Тут, зокрема, Макс зупинився на гостросюжетних романах, написаних раніше, - «Твердиня» та «Зазирни у мої сни», а потім, власне, перейшов до нової книги «Не озирайся і мовчи» .
Це -  позажанрова історія з елементами трилера та соціальної драми. Окрім містичної складової, автор піднімає проблеми спілкування і взаєморозуміння батьків та дітей, знущання  у школі та бажання втечі від реальності, притаманного підліткам. До кожного твору демонструвалися буктрейлери, створені автором.
            Наприкінці презентації автор поділився своїми планами про наступний роман, над яким працює з літа. Він має назву «Де немає бога» і розповідатиме про кількох людей, які вижили після авіакатастрофи.
            Опісля заходу читачі задавали письменнику запитання,купували книги, брали автографи, фотографувалися з автором.
 
 
 
            Запрошуємо всіх, особливо молодь, до центральної районної бібліотеки. Читайте книги Макса Кідрука, які вражатимуть вас новими горизонтами!
 
 
 
Людмила Ігольніцина, провідний бібліотекар
відділу обслуговування Миргородської центральної районної бібліотеки
Переглядів: 377 | Додав: bibliomirg
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz