ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 08:08

Головна » 2016 » Лютий » 18 » Ми не байдужі.
15:42
Ми не байдужі.
 
                          
 
                                                      Горить свіча і пам’яті сльоза,
                                                      Додолу з неї краплями стікає.
                                                      Земля ридає, плачуть небеса,
                                                      Героїв Україна пам’ятає… 
(Б. Пісний «Ангели Майдану»)
               У ці дні ми відзначаємо другу річницю трагічних подій на майдані Незалежності, коли під час революції Гідності з 18 по 20 лютого було поранено більш як тисячу людей, загинуло понад 100 протестувальників. Сьогодні ми їх називаємо Небесною сотнею. Ця подія сколихнула весь світ.
                   У вестибюлі Миргородської центральної районної бібліотеки в пам’ять про загиблих на Майдані влаштовано виставку дитячих малюнків «Ми не байдужі», організовану в рамках проекту Миргородської ЦБС «Бібліотеки Миргородщини презентують…» На виставці представлені роботи юних користувачів Комишнянської, Слобідської, Шахвростівської, Черкащанської, Полив`янської, Верхньобудаківської, Остапівської, Біликівської, Єрківської, Бакумівської, Солонцівської, Гаркушинської, Савинцівської сільських бібліотек.
                 Не залишилися байдужими до подій на Майдані Валерія Рудченко та Мілана Степаненко із Слобідки, Альона та Олександр Косинські з Комишні, Артем Корєхов із Шахворостівки, Юлія Руденко та Вікторія Чайка з Полив`яного, Наталія Остапович, Маргарита Пащевська, Валентина Мустіпан, Марина Дяченко, Альона та Олександр Скачко з Черкащан, Анастасія Корнієнко, Вікторія Макаренко, Андрій Ярмоленко, Анастасія та Дарина Чудан із Кибинець, Тетяна Толошна з В. Будаківки, Яна Клочкова, Володимир Іванішенко, Олександр Северін, Антон Пляшник, Іван Свирид, Ярослав Барабанов, Сніжана та Валентина Рудич із Остапівки, Вікторія Свінціцька, Юлія та Лілія Шуляренко, Аня та Марія Рудяк, Крістіна Сінгх, Валерія Таран, Владислав та Едуард Ганженко з Біликів, Аліна Шульга, Олександра Геращенко з Єрок, Дарія Бутенко та Анжела Зубченко з Бакумівки, Аліна Кобилинська та Олександр Діденко з Солонець, Софія Лукаш, Жанна та Євген Тисленко, Вікторія Гузенко, Софія Чугуй,  Данило Яненко, Даша Бойко, Артем Герасименко, Аня Питомець, Ксенія Шадманова, Олександр та Карина Погонишеві з Гаркушинець, Тищицька Анастасія з Савинець.
                              В.Зінченко, заступник директора Миргородської ЦБС
Переглядів: 410 | Додав: bibliomirg
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz