ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Вітаю Вас, Гість · RSS 24.04.2024, 05:49

Головна » 2017 » Лютий » 1 » Місце зустрічі – БІБЛІОТЕКА
17:24
Місце зустрічі – БІБЛІОТЕКА
 
У сучасному світі відбуваються колосальні зміни, які стосуються абсолютно всього - науки, культури, техніки. Світ повністю охоплений комп'ютерними технологіями. Змінюються підходи до навчання, отримання інформації. А всім добре відомо, що центрами інформації завжди були і залишаються бібліотеки.
             І звичайно ж , Миргородська центральна районна бібліотека, є культурним та інформаційним центром міста та району. Прекрасний книжковий фонд, в якому присутні, як раритетні видання, так і твори сучасних письменників, користується величезною популярністю у наших відвідувачів. А фонд періодичних видань, особливо районний і міських газет, зібраних з дуже далеких часів - справжнє джерело для краєзнавців.
          Колосально розширило можливості впровадження комп'ютерних технологій в роботу бібліотеки! Це і можливість спілкуватися по Скайпу, і замовлення залізничних квитків онлайн, і друк документів, ксерокопіювання і багато, багато іншого. Читальний зал завжди переповнений користувачами. А яка затишна обстановка! Нові вікна, меблі, жалюзі, проектор для мультімедійного екрану! До речі, все це ми отримали завдяки піклуванню голови РДА Коваленка Юрія  Миколайовича. Зі смаком оформлені книжкові виставки, завжди доброзичливі бібліотекарі – все створює неповторну атмосферу затишку і комфорту.  
З 2016 року в нашій бібліотеці успішно діє клуб любителів шахів. Можна сказати, що він виник спонтанно. Спершу це було лише дві особи. Вже досить дорослі люди, в будь-яку погоду приходили до нас грати в шахи. Гаряче обговорювали свої ходи, раділи перемозі і засмучувалися з поразок. Вони своїм ентузіазмом заразили і нашу молодь, яка постійно мешкає в нашому читальному залі. Молоді хлопці з цікавістю спостерігали за ходом гри, а частенько і самі складали партію своїм старшим товаришам. За допомогою мультімедіа є  можливість  знайомитись з кращою  шаховою  грою чемпіонів світу,  та навчатися у професіоналів. Також в нашій бібліотеці можна взяти і навчальну літературу  з шахової гри.  
 Наш шаховий клуб постійно поповнюється новими членами, але кістяк його незмінний - це його батьки засновники, тимчасово переселені особи  з Луганська – Мочалін Олег Олександрович і Деркач Петро Сидорович.
  
 
 Двері Миргородської районної бібліотеки завжди відкриті для відвідувачів, а наш шаховий клуб з радістю чекає поповнення в свої ряди! Чекаємо на Вас щоденно, з 9годин до 18 годин, окрім понеділка.
Ласкаво просимо!

Маргарита Каймакова , бібліограф І категорії центральної районної бібліотеки

Переглядів: 371 | Додав: bibliomirg
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz