ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 16:59

Головна » 2016 » Жовтень » 24 » Моє село – частина України
15:52
Моє село – частина України
 
У кожної людини є своя маленька Батьківщина: це й домівка, вулиця, село, де вона народилася. Все це є частиною великої Батьківщини – нашої славної України.
Маленька частинка моєї України, моєї Батьківщини, наймальовничіше та найпрекрасніше місце на усьому світі. Полтавська область, Миргородський район, село Попівка - це і є моя маленька Батьківщина, моє найпрекрасніше місце на Землі.
Тому, уже стало доброю традицією , в бібліотеці, щорічно проводити конкурс дитячих малюнків «Моє село – частинка України». Цього року він проводився з метою пропаганди історико-культурної спадщини та сьогодення українського села, виховання патріотизму підростаючого покоління через любов до малої батьківщини — рідного села та людей, які в тут живуть
            Діти охоче взяли участь у конкурсі та разом з учителем малювання  Наталією Гончаренко готували малюнки на конкурс. Виставка була організована в приміщенні сільської бібліотеки, де кожен бажаючий мав змогу познайомитись з малюнками. Та ось нещодавно, погожої осінньої днини, було підведено підсумки конкурсних робіт. І відрадно , що І місце  зайняли дівчатка –семикласниці Катя Шпак, Влада Нестеренко та Євгенія Чех. ІІ місце  розділили між собою Ігор Кравченко (6-й клас) та Максим Тимошенко (5-й клас). ІІІ місце дісталося  учням 3 –го класу Карині Недождій і  Ірі Кравченко.
 
 
Найбільше малюнків подали на виставку учні 2-го класу – це і Роман Гришко, іБогдан Горбань, і Катерина Ребрик,і Валерія Костенко,і Валерій Гончаренко,і Антон Додух, і Іра Луц,І Валерія Віташ,і Кирило Бєличенко, і Артем Семенко. Активну    участь у конкурсі взяли також учні 3-го класу: Анастасія Микільченко, Марина Зінченко, Вікторія Мельниченко,  Олександр Тимін. Серед четвертокласників  виділялись роботи Олега Шаповала, Артема Несвтеренко, Тетяни Міхненко, Ярослава Семенко, Насті Горбань,   Олександри Супрун.  Відзначили роботу учня 6-го класу Віталія Сухомлина. 
   
                                                      
 «Багато в Україні є красивих сіл, але найбільше нам подобається своє рідне село. В ньому ми народилися,живемо,тут ми познайомилися з друзями та пішли в школу. Це місце - єдине, неповторне, воно викохало вас на своїх долонях, збагатило нас своєю красою. Ми його часточка, його любі сини та доньки,його надія» – такими словами підвела підсумки конкурсу завідувачка бібліотеки Любов Демидко.
Справді, не треба більшого щастя, щоб лиш Україна розвивалася, зміцнювалася, а ми, її громадяни, робили все для того, щоб вона якнайшвидше стала в ряд з передовими країнами світу.
Проводячи конкурс малюнків «Моє село – частина України» діти ще раз довели, що вони  щасливі, що живуть в такому мальовничому селі Попівка. Саме тут наше коріння, звідси виходять наші стежки у світ.
 
                               Любов Демидко, завідувачка Попівської сільської бібліотеки - філіалу
Переглядів: 557 | Додав: bibliomirg
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz