ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 23:18

Головна » 2014 » Вересень » 10 » МОЯ УЛЮБЛЕНА КНИГА
13:15
МОЯ УЛЮБЛЕНА КНИГА

 

 
 
 
 
         Здається, немає сьогодні людини, якій би не доводилося сперечатися з приводу, що важливіше – книга чи комп’ютер. Реальність у тому, що зараз серед дітей існують два табори – прихильників  гарної книги та прихильників комп’ютерних ігор та розваг. Та як мало тих, хто здатен поєднувати в собі любов до читання і використовувати можливості сучасного комп’ютера!         Серед останніх - читачі районної бібліотеки для дітей, Ромоданівської селищної бібліотеки, Кибинської, Шахворостівської, Полив’янської, Хомутецької, Черевківської сільських бібліотек. Маргарита Чорняк, Дарина та Анастасія Чудан, Костянтин Коротушенко, Данило та Михайло Гусєви, Ігор Риндак, Дмитро Івашина, Аліна Гасенко, Артем Корехов, Анастасія Радченко, Юлія Галушка, взявши участь у обласному дитячому конкурсі рекламних постерів до улюблених книг (організатори - управління культури Полтавської державної адміністрації та Полтавська обласна бібліотека для дітей ім. Панаса Мирного),  довели, що вони захоплюються читанням книг і з задоволенням рекламують їх кожному. Задля цього вони опанували комп’ютерну програму Paint і створили цікаві постери до народних казок, творів Тараса Шевченка, Ірен Роздобудько, Олеся Бердника, Уолта Діснея, Сергія Михалкова, Корнія Чуковського, Миколи Носова.
          Три постери - «Незнайко» третьокласника Артема Корехова з Шахворостівської сільської бібліотеки, «Білосніжка» шестикласниці Анастасії Чудан з Кибинської сільської бібліотеки, «Реве та стогне Дніпр широкий» восьмикласниці Маргарити Чорняк з Полив’янської сільської бібліотеки – названо кращими в районному етапі конкурсу та надіслано їх варіанти в електронному форматі та форматі фотодрук для участі в обласному етапі конкурсу. Бажаємо перемоги дитячим постерам! 
 
 
         Якщо вам від 9 до 14 і ви прагнете поєднати читання книг і роботу на комп’ютері  -  завітайте до районної бібліотеки для дітей . Тут у вестибюлі за допомогою виставки постерів «Моя улюблена книга» ви зможете визначитися, що цікавого можна прочитати. А спеціалісти бібліотеки чекають на вас щоденно  (крім понеділка) з 9 до 18 години. 
 
 Валентина Зінченко, заступник директора Миргородської                   централізованої бібліотечної системи
Переглядів: 573 | Додав: bibliomirg
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz