ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 11:45

Головна » 2014 » Грудень » 30 » НА ПОРОЗІ - Новий Рік
17:27
НА ПОРОЗІ - Новий Рік

 

 


 

 
Новорічне свято – це час красивої і доброї казки, яка приходить в кожен дім в кінці року. Новий рік приносить нам надію на краще і дарує безліч подарунків. У цей час навіть дорослі вважають себе героями казки. У  кожному з нас прокидається дитина, ми починаємо сприймати те, що відбувається дитячими очима, хоча давно вже виросли. Але нам так само хочеться вірити в Діда Мороза і Снігуроньку, які обов’язково, коли – небудь, прийдуть до нас у дім. Вірити, що десь далеко, в безкрайних просторах у владі снігу і льоду, живе прекрасна Снігова Королева. Новий рік – час, коли виконуються найзаповітніші бажання і мрії. Потрібно тільки вірити в хороше, добре, і все у вас вийде. Всі ми з великими надіями переступаємо у рік прийдешній. Зустрічають Новий рік  по-різному: хто в ресторані або в театрі,хто  лижному поході - в колибі чи біля гірської красуні-смерічки, а здебільшого - у великому чи малому товаристві вдома. Але всіх у цей новорічний вечір об'єднує одне прагнення: якнайкраще попрощатися з старим роком і якнайурочистіше зустріти новий.
         До Новорічних свят в центральній районній бібліотеці відкрито святкові книжкові викладки  літератури «Зимовими вечорами», де представлені художні твори, які працівники бібліотеки радять почитати своїм користувачам  довгими зимовими вечорами. А ще читачів бібліотеки у фойє зустрічає чудова лісова красуня, нагадуючи усім, що скоро Новий рік.
 Тому багато хто з таким трепетом складають новорічні меню 2015, шукають рецепти на Новий рік 2015 з фото і ламають голову питаннями « що приготувати на Новий рік 2015? » І «як приготувати новорічні страви »? Меню на Новий рік 2015, рецепти новорічних страв, рецепти до новорічного столу центральна бібліотека приготувала сюрприз, організувавши книжково – журнальну мозаїку «Святкові страви».

 

 Новорічні страви 2015 - зазвичай найбажаніші кулінарні страви. Рецепти новорічного столу - часто те, що ми хотіли приготувати в році, що минає, але так і не встигли це зробити. Як відомо, як Новий рік, зустрінеш, так його і проведеш. Зустріти Новий рік допоможуть смачні новорічні рецепти, красивий новорічний стіл, святкове новорічне меню, всі традиційно новорічні страви народів світу знайдуть для себе гарні господині тут, в читальній залі центральної районної бібліотеки , а ще працівники бібліотеки найактивнішим читачам подарували кращі святкові рецепти. Приготуйте,скуштуйте , зробіть для себе новорічне свято смачним та неповторним.

 

А ми вітаємо всіх своїх читачів  з Новим роком та Різдвом Христовим 
Зичимо  сонця та світлих надій,
Миру й втіхи на кожному кроці,
Також здійснення планів і мрій
У прийдешньому Новому році!
 
 
 
 

Ніна Бер’якіна, директор Миргородської ЦБС

Переглядів: 1271 | Додав: bibliomirg
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz