ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Серпень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 10:05

Головна » 2020 » Серпень » 13 » Навчаюсь, щоб бути успішною!
11:38
Навчаюсь, щоб бути успішною!

 

 

Вік живи- вік учись. Нам усім відома ця гарна українська народна мудрість. Працівники Миргородської ЦБС взяли на озброєння народну мудрість, тому з цією метою і започаткували в 2020 році проект «Навчаюся, щоб навчати». В рамках проекту , 12 серпня , було проведено годину професіонального спілкування  «Успішне функціонування бібліотек в умовах ОТГ» з бібліотеками Миргородського району, які увійдуть в Миргородську міську громаду.

 

 

  Відкрила годину спілкування начальник відділу культури, молоді та спорту Миргородської РДА Наталія Халдай , вона представила присутнім начальника міського відділу культури Ларису Педченко, яка познайомилася з присутніми, дізналася про  потреби бібліотек на 2021 рік.

 

 

Тему «Правове забезпечення діяльності публічних бібліотек в умовах ОТГ» висвітлила директор ЦБС Ніна Бер’якіна.

 

 З альтернативними джерелами поповнення книжкових фондів познайомила провідний бібліотекар ЦРБ Ольга Солоха. Далі працівники обмінялися  досвідом роботи «Бібліотека – користувач: формула успіху». Цікавим досвідом роботи  проведення поетичного марафону поділилася Людмила Роменська , бібліотекар І категорії  Єрківської сільської бібліотеки, досвідом про альтернативне поповнення книжкових поділилися завідуюча Кибинською сільською бібліотекою Надія Глушко, та бібліотекар Біликівської  сільської бібліотеки Наталія Ганженко.   Віра Глеба – біблотекар Гаркушинської біблотеки-  розповіла про книжкові мандри  «Лавочки- читалочки».

 А так , як зустріч проходила напередодні дня Незалежності України, то і майстер – клас «Бібліотека в сучасному форматі : професійні ідеї» був присвячений цій знаменній події. Методист ЦРБ Наталія Семенюта подала працівникам бібліотек цілий ряд цікавих ідей про проведення творчих майстер- класів.

 

 Тут же, працівники навчилися  виготовляти патріотичні брелочки.  Ми знаємо, що птахи уособлення свободи, вони завжди повертаються на Батьківщину і у цьому їх глибоке символічне значення, тому саме таких «пташок миру» з кольорів нашого прапора і навчалися виготовляти бібліотекарі.

 

 

З метою розвитку навичок систематизації інформації було проведено серед присутніх тестування «Рівень інформаційної культури бібліотекаря». При підведенні підсумків тестування виявилося, що нам, бібліотекарям, є ще над чим попрацювати.  Наталія Семенюта оформила для бібліотекарів гарну фотозону "Україна - це -  МИ, Україна - це - Я"

 
 
 
 

 

 Тому продовжуємо навчатися, щоб бути корисними і потрібними своїм користувачам, своїй громаді і , взагалі, щоб бути успішними  біблотекарями!

 

 

 

Ніна Бер1якіна, директор Миргородської ЦБС

Переглядів: 184 | Додав: bibliomirg
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz