ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Грудень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 18:20

Головна » 2019 » Грудень » 27 » Одного разу під Новий рік
10:54
Одного разу під Новий рік
Ми всі з дитинства віримо в чудеса. І навіть найзапекліші скептики сором'язливо ховають цю віру глибоко в серце, але вона там живе і зростає, очікує свого розквіту. А коли ж їй розквітати як не на Новий рік. За вікном кружляють в чарівному вальсі сніжинки, дітвора грає в сніжки, а Дід Мороз мчить на санях, з величезним мішком подарунків для кожного з нас.
         Цього року погода нам не подарувала чарівної казки під новорічні свята , але у миргородській центральній  районній бібліотеці казку влаштували самі.
 
 Бібліотекарі читального залу організували чудову виставку – інсталяцію « Рік Новий – чудове свято, буде радості багато!». Література з народознавства, передбачення астрологів на 2020 рік, поради господиням, щодо прикрашення оселі, новорічні рецепти святкових страв, таємниці макіяжу  і багато чого іншого – все це наші відвідувачі могли знайти звернувшись до цієї виставки. 
 
 
 
 
 
Бібліотечний актив теж постарався на славу - завдяки творчості наших умільців, хоровод сніжинок закружляв в читальній залі, компенсуючи нерозторопність нинішньої зими.
 
 
 
Все це стало прелюдією до новорічного паті «Одного разу під Новий рік», на яке були запрошені друзі бібліотеки.
 
 
 
         26 грудня 2019 року в читальному залі звучали музика, жарти, сміх. Присутні, завдяки «магічному екрану» , поринули в світ астрології,  з неприхованим інтересом слухали передбачення астролога  на рік Білого щура. Спробували себе в ролі казкарів, пройшли тестування з такої важливої теми «Яка ви Снігуронька». Пошукали щастя , взявши  участь у лотереї зі святковими передбаченнями для кожного. 
 
 
А гарячий духмяний чай з цукерками та печивом ще більше підтримав настрій нашого новорічного паті.
         Ну і який же Новий рік без подарунків. Наприкінці  нашого заходу кожен учасник отримав свій подаруночок з рук чудових ведучих цього свята.
 
 
 
 Маємо надію, що чудеса цього вечора стануть прекрасним початком чудес, яким буде наповнений весь наступний рік! З наступаючим новим роком!
 
Маргарита Каймакова  - провідний бібліограф центральної районної бібліотеки
Переглядів: 231 | Додав: bibliomirg
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz