ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Вітаю Вас, Гість · RSS 27.04.2024, 06:08

Головна » 2017 » Березень » 15 » Попівський книголіт уже вирушив у політ
17:26
Попівський книголіт уже вирушив у політ
 
Усі часи мають свої тренди, та, окрім книжки, нічого кращого для розвитку особистості світ ще не вигадав.
Тому, традиційно навесні в Україні визначають найкращих читачів-дітей – з 2005 року, таку традицію започаткувала громадська організація «Форум видавців» у Львові.  І ось березневого,  теплого дня , в Попівській сільській бібліотеці , кращі читачі –діти Попівської ЗОШ зустрілися , щоб позмагатися за звання «Суперчитача школи» у різних  вікових категоріях, а саме:  діти 6 та 7 класів. Діти завжди залюбки змагаються в таких цікавих змаганнях і достойно завершують конкурси.    Свято книги об’єднало  7 учасників конкурсу. 
 
 
Розповідаючи про улюблені твори  учасники  конкурсу наче брали з собою присутніх у свій святковий книголіт. З розмаїття книжок, про які розповідали діти, кожен склав собі список літератури, що неодмінно слід прочитати найближчим часом.  Це - і твори класиків української та  світової літератури Всеволода Нестайка, Григора Тютюнника,  Вальтера Скотта і твори сучасних авторів –братів Дмитра та Віталія  Капранових, Володимира Рутківського, Йоанни Ягелло.
           
Особливо жвавими та цікавими  були конкурси, в яких учасники суперчитача набирали собі додаткові бали. Всі учасники були нагороджені невеличкими подаруночками – дитячими книжечками. А переможці, яких визначило компетентне журі, в складі Наталії Гончаренко (голова журі, вчитель малювання), Катерини Боюнець (секретар журі, шкільний бібліотекар), Зої Ошейко (член журі вчитель-організатор), були нагороджені спеціальними дипломами  і за доброю традицією представлятимуть наш Попівський край у  ІІ районному  етапі  обласного конкурсу «Найкращий читач Полтавщини» в рамках Всеукраїнського конкурсу «Книгоманія – 2017».
         Переможцями і кращими читачами Попівської ЗОШ  2017 року визнані:
Скотинянська Катя, 6 клас, зі своїм улюбленим автором Григором Тютюнником та його оповіданням «Ласочка»
Шпак Катя, 7 клас, з любимою письменницею Йоанною Ягелло та її творами «Шоколад із чилі» та
 «Кава з кардамоном».
         Хочеться відзначити, що проведений конкурс залишив незабутні враження, а шкільний та сільський бібліотекарі отримали моральне задоволення від своєї  роботи – виховуючи гарних читачів, прищеплюючи їм любов до книги. Адже мати читаюче, прихильне до книги молоде покоління – принципове завдання не лише для освітян та бібліотекарів, а й держави  в цілому
Тож, в добру путь наші  попівчани , суперчитачі – 2017 року!
 
 Любов Демидко, завідувач Попівської сільської бібліотеки - філіалу
Переглядів: 382 | Додав: bibliomirg
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz