ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Квітень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 21:14

Головна » 2020 » Квітень » 6 » Прочитала – цікаво!!! Раджу вам!!!
16:16
Прочитала – цікаво!!! Раджу вам!!!
 
 
 
          
  У фондах Миргородської центральної районної бібліотеки є цікава книга Андрія Кокотюхи  «Темна вода», яку я пропоную вашій увазі.
Андрій Кокотюха – журналіст, сценарист, відомий український письменник. Його часто називають «батьком українського готичного детективу», а практично всі його твори є бестселерами. У своїх роботах він активно піднімає питання, пов'язані з актуальними соціальними та суспільними проблемами нашої країни. І саме завдяки тому, що в своїх роботах Кокотюха змішує фольклор та містику, його роботи і користуються такою популярністю серед читачів
.           Незважаючи на те, що в дитинстві він мріяв стати бібліотекаром, отримавши диплом про вищу освіту, йому довелося попрацювати збирачем меблів, різноробочим та муляром. На початку 90-х Кокотюха став одним із засновників Творчої асоціації «500». З 1994 по 1999 рік працював у видавництві «Смолоскип». Починаючи з 1998 року і по сьогоднішній день активно співпрацює з українськими продакшн-студіями, Національної студією ім. О. Довженка, а також з багатьма провідними українськими телеканалами. В активі автора більше 10 сценаріїв телесеріалів та повнометражних стрічок.
До 12 років він писав виключно казки, а ось перше серйозне оповідання він опублікував у 17 років. Однак справжня популярність прийшла до автора в 21 рік, після того, як до уваги читачів була представлена ​​кримінальна повість «Шлюбні ігріща жаб».
          Сьогодні Андрій Кокотюха пише російською та українською мовами, а багато його творів були успішно екранізовані. До їх числа належить трилер «Повзе змія», детективні романи «Легенда про безголового» та «Темна вода». Він також пише сценарії для документального циклу фільмів «Кримінальні історії».
 До найпопулярніших книг письменника варто віднести «Аномальна зона», «Червоний», «Пророцтво», «Знайти і знищити» та багато інших. Більшість творів письменника відзначені безліччю нагород, а у 2012 році Андрій Кокотюха став «Золотим письменником України».
 
Андрій Кокотюха
Темна вода. Роман/Андрій Кокотюха – 2-ге вид., переробл. і доповн. – Київ: Нора – Друк, 2018. – 272с. – серія «Морок»
Історія з елементами детектива, трішки містики і забобонів, романтичної складової. Головний герой - колишній опер - Віталій Мельник отримує пропозицію попрацювати охоронцем на базі відпочинку, що розташована на березі Десни. Та крім основного призначення, його завдання: розібратись що за потвора живе в Тихому затоні й топить місцевих і не тільки рибалок. Воно живе на дні затону з тихою і темною водою.
Хоча це чудовисько ніхто й не бачив, та серед місцевого населення ходять чутки, які наганяють жаху й стримують від відвідин містичного місця. За легендами у тому місці жорстокий пан топив молодих «використаних» дівчат. А тут ще місцеві підкидають міфів і легенд про панича, русалок, мало того, ще є чутки про затоплений літак із золотом, з часів війни. Додайте до всього бракон’єрів, "зальотних" хлопців з темним минулим і симпатичну білявку, що полюбляє купатись голою. Коктейль виходить то й ще.
Роман відкриє частину життя людини після чистки міліції, оборудки чернігівського мільйонера, який, прикриваючись добрими справами, намагався досягнути бажаного.. Куди ведуть ці сліди?
Відповіді — в фіналі одного з кращих українських готичних детективів: «Темна вода»!   
Роман відзначено Першою премією Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова».
 
 
Скачати, або прочитати книгу онлайн ви можете на  таких  інтернет ресурсах:

https://www.rulit.me/books/temna-voda
https://www.livelib.ru/book/
 
Тетяна Мостова, завідувачка відділом обслуговування Миргородської ЦРБ
Переглядів: 210 | Додав: bibliomirg
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz