ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Квітень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 13:01

Головна » 2020 » Квітень » 6 » Раджу прочитати!
16:05
Раджу прочитати!

 
 
 
Шпигунські пристрасті.  Щоб такого прочитати цікавого?  Цим питанням переймаються всі книголюби. А тим більше під час карантину. Я виявилася не винятком. На щастя, на очі мені попалася книжкова новинка, яка зовсім недавно надійшла до фонду Миргородської центральної районної бібліотеки. Це роман від автора світового бестселера "Сутінки" Стефані Майєр "Аптекар". Книга нова, смачно пахне - так і закликає до свого прочитання. І ось остання, 523 сторінка роману мною перевернута ...
У цій книзі Майер пробує себе в новому жанрі, до речі, зовсім не типовому для cебе, - жанру шпигунського бойовику. Головна героїня роману дівчина - агент однієї з секретних спецслужб США. У неї багато імен. Одне з яких - Аптекар. Тільки вона знає і створює ті самі хімічні формули, завдяки яким виготовлює препарати здатні паралізувати волю і змусити говорити самих найміцніших горішків. Справжній фахівець з «видобутку» секретних відомостей. Вона знає, як забезпечити біль, не вдаючись до фізичного насильства. Вона Олеандра - квітка, що вбиває отрутою. Уряд оголосив її загрозою національній безпеці і веде на неї справжнє полювання . Вона втомилася бути в бігах. І коли надходить пропозиція в обмін на свободу від переслідувань - виконати останнє завдання для уряду - вона погоджується. За динамікою дуже насичено, як і належить шпигунському бойовику: змови, подвійні агенти, переслідування і погоні, викрадення заручників, перестрілки і т.п. Але у романі дуже відчувається жіноча енергетика. Всі шпигунські пристрасті відходять на другий план, коли на сторінках з'являється чоловік, який викликає певні почуття у героїні.
Книжка досить цікава. Коли я читала, дуже добре уявляла собі її екранізацію. На мій погляд, вона просто створена для широкого екрану. Роман особливо буде цікавий жіночій аудиторії. Все - таки, незважаючи на свою насиченість, шпигунські пристрасті, він про кохання.
Майєр, С. Аптекар : роман / Стефані Майєр ; пер. з англ. Ю. Григоренко. – Харьків : Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2019. – 528 с.
 
 Маргарита Каймакова провідний бібліограф ЦРБ.
Переглядів: 206 | Додав: bibliomirg
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz