ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Червень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 15:00

Головна » 2020 » Червень » 4 » Щастя - прямо з книжкової полички
09:23
Щастя - прямо з книжкової полички
 
 
                                
Друзі, після карантину, нашому організму, а тим більше, душі так необхідне відновлення. А що як не книга і бібліотека сприяє кращому відновленню душевної рівноваги. Недарма древні філософи називали бібліотеку - аптекою для душі.
 Миргородська центральна районна бібліотека пропонує вам унікальну можливість: прямо з книжкової полички вибрати для себе найнеобхідніше. Головне визначитися з вибором, що необхідно в першу чергу - любов, оптимізм, дружба, а може бути, ніжність або щастя? Не хвилюйтеся! Все це є у нас. 
 
 
Бальзам на ваші душі проллє творчість Володимира Лиса. До речі, його роман «Стара холера» я прочитала за два вечори і отримала повний катарсис. Моя душа просто раділа від свідомості того, що любов, дружба, щирість, насправді, живуть в нашому світі, головне не втрачати віри і не розмінюватися на дрібниці. Тільки потрібно пам'ятати, що бажання поверненню не підлягають. Про це пише Анна Тарнава в своєму чудовому романі, саме з такою назвою «Бажання поверненню не підлягають» . А скільки емоцій викличе у вас роман нашого земляка Василя Ошеки «Стежками долі». Прочитавши його, ви геть забудете про всі свої проблеми, тому що доля героїв книги стане для вас набагато важливіше. Любителі історичних романів теж знайдуть для себе розраду. Для них на виставці пропонується романи Василя Шкляра - одного з найвідоміших письменників сучасної України. Звичайно, поряд з художніми книгами, ви знайдете для себе і науково - популярну літературу. Книги з психології, педагогіки, про здоровий спосіб життя задовольнять смаки найвибагливіших читачів. Обіцяємо, кожен наш відвідувач отримає свої ліки для душі, і не піде від нас з порожніми руками.
 
 
 
 Пам'ятайте, що бібліотека чекає і любить вас всіх, наші дорогі відвідувачі! До скорої зустрічі!!!
Маргарита Каймакова, провідний бібліограф ЦРБ.
Переглядів: 167 | Додав: bibliomirg
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz