ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Травень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 13:14

Головна » 2020 » Травень » 13 » Сім кроків до щасливої родини.
08:47
Сім кроків до щасливої родини.
 
 
            15 травня світ відзначає міжнародний день сім’ї . Сім’я …   Для людини це справжній оплот, місце де можна сховатись від негараздів, знайти спокій та втіху. Коли людина щаслива в сімейному житті, вона краще зможе  реалізуватися в суспільстві. Саме в лоні сім’ї виховують майбутніх будівників успішного суспільства.
             Про сімейні відношення, родинне виховання написано багато книг.  Я зараз хочу розповісти  про дуже цікаву книгу, яка нещодавно надійшла до фонду Миргородської центральної районної бібліотеки. До речі, вона має дуже інтригуючу  назву - «Як дати дитині все без грошей і зв’язків».  ЇЇ автор  -  Дмитро Карпачов - український психолог і телеведучий. Дмитро веде популярні шоу з соціальним ухилом: «Кохана, ми вбиваємо дітей», «Детектор брехні», «Вагітна у 16», «дочки-матері»,  реаліті-шоу  «Врятуйте нашу сім'ю»..
Його ім'я зараз добре відоме  не лише  в Україні, але і в зарубіжжі. Щорічно в онлайн – школі Дмитра навчається понад 30000 осіб із 18 країн.
            Сам Дмитро, в передмові до  книги написав: «Із вдячністю моєму синові, якого я люблю і поважаю. Саме його поява у моєму житті підштовхнула мене замислитися над ідеями, якими я ділюся з вами у цій книжці».
Він позиціонує свою книгу як книжку – тренінг. На вивчання одного розділу автор дає один тиждень. В кінці кожного розділу – завдання, які допомагають краще зрозуміти та застосувати на практиці отриманні знання.
            Дотримуючись покрокових завдань, ми навчимося любити дитину так, щоб вона це відчувала і могла відповісти вам взаємністю;  проявляти невдоволення поведінкою дитини, не травмуючи її і залишаючись для неї авторитетом; впроваджувати у життя сім’ї правила, яких залюбки дотримуватимуться всі, правильно карати дитину і віртуозно управляти її поведінкою; допомагати дитині зростати впевненою і щасливою.
            Друзі, із цією книжкою ви виведете за сім тижнів стосунки з дитиною на новий рівень та отримаєте навігатор в такому непростому ділі як виховання.
Отже читайте, навчайтеся і хай в ваших родинах панують мир та злагода!
               З міжнародним Днем сім’ї!!!
 
         
 
 
 
 
 
 
 
   Карпачов, Дмитро. Як дати дитини все без грошей і зв’язків / Дмитро Карпачов – К. : «Агенція «Іріо», - 2019. – 256 с.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Маргарита Каймакова, провідний бібліограф ЦРБ.
Переглядів: 176 | Додав: bibliomirg
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz