ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Жовтень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 04:15

Головна » 2020 » Жовтень » 5 » Сивина на скронях – мудрість у очах
09:01
Сивина на скронях – мудрість у очах

 

                                    

Сьогодні ми вшановуємо те покоління, яке вистраждало під чорним крилом голодоморів, яке вистояло в кривавому пеклі Другої світової війни. Руками, розумом, силою і вмінням ветеранів відбудовувалась країна, та й тепер ці люди не стоять осторонь, а в міру своїх сил і свого досвіду допомагають молодим творити майбутнє своєї держави. Не зачерствіли душі ветеранів від пережитих злигоднів, негараздів, не розгубили тепло своїх сердець на життєвих дорогах. Навпаки своєю душевною щедрістю вони є прикладом для молодих. Скільки бабусь і дідусів зараз допомагають бійцям української армії боронити свою землю, віддаючи невелику частину своєї мізерної пенсії і велику частину своєї щедрої душі молячись за них, підтримуючи їх морально, допомагаючи своєю працею, хто як може.

Наш обов’язок дарувати їм своє тепло й увагу, бути вдячними і головне – наповнювати кожен їхній день повноцінним змістом і любов’ю, щоб наші пенсіонери, ветерани війни та праці відчували постійну підтримку,  щоб ніхто з них не почувався забутим чи залишеним наодинці зі своїми проблемами.

З нагоди Дня людей похилого віку та  Дня ветеранів в Миргородській центральній районній бібліотеці зібралися на свято праці, свято долі, свято життя, поважні гості, яких запросили  на тематичні посиденьки «Люди похилого віку – мудрості стигла пора», щоб віддати свою шану і повагу людям, за спиною у яких великий віковий і життєвий досвід. Незвичайною та теплою була атмосфера на святі. Приємно вразила присутніх подорож у далеку країну дитинства, гості поділилися спогадами про найцікавіші моменти дитинства. Сміялися і плакали водночас, адже у багатьох дитинство асоціювалося із війною, голодом та бідністю. На абонементі оформили  книжковий кошик «Третій вік: задоволення від читання» який вмістив книги сучасних українських авторів.

            Вітаємо усіх друзів бібліотеки з цим святом, бажаємо довгих років життя, найдорожчого для всіх – міцного здоров’я і мирного неба, всіх земних благ, любові та шани від синів і дочок, онуків та онучок, поваги від оточуючих. Нехай у Вашому житті завжди по-особливому світиться родинний теплий вогник – вічне джерело наснаги й любові.

Тетяна Мостова,  завідувачка відділом обслуговування Миргородської центральної районної бібліотеки

Переглядів: 153 | Додав: bibliomirg
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz