ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 02:34

Головна » 2015 » Грудень » 16 » СПАСИБІ ЗА ТУРБОТУ І ДОБРО
16:34
СПАСИБІ ЗА ТУРБОТУ І ДОБРО
Сьогодні всі відзначають зростаючу роль бібліотеки в інформаційному просторі, адже вона є практично єдиним безкоштовним закладом культури, де користувачі можуть знайти інформацію, розвинути свої творчі здібності, одержати не лише знання, але й емоційну розрядку. Досягти небачених раніше результатів дозволив відкритий понад три роки при бібліотеці центр вільного доступу до мережі Інтернет.
Немало робиться працівниками і для створення комфортних умов для роботи користувачів, щоб відвідування бібліотеки викликало у них приємні враження і бажання повернутися знову. Привертають увагу користувачів актуальні та яскраво ілюстровані виставки та перегляди літератури, круглий рік бібліотека потопає у розмаїтті квітів.
Проте останні роки в осінньо - зимовий період від низької температури повітря у приміщенні бібліотеки потерпали не лише квіти і бібліотекарі, а й користувачі. Тому, з легкої подачі голови Миргородської райдержадміністрації Коваленка Юрія Миколайовича та голови районної ради Яринича Леоніда Миколайовича, в приміщенні центральної районної бібліотеки встановлено сучасні металопластикові вікна.
 
 
 
Крім того, з метою підвищення рівня обслуговування населення, за сприяння керівництва району для Миргородської центральної районної бібліотеки та бібліотеки для дітей придбано сучасні комп’ютерні столики, мультимедійну дошку та FlipChat. А жителі району в найближчому майбутньому у кожній публічній бібліотеці свого населеного пункту зможуть ознайомитися із книгою «Славетні миргородці» (автори Вікторія та Валерій Шаповалови).
Це стало приємною несподіванкою і чудовим подарунком до Дня Святого Миколая.
Сьогодні ми з упевненістю можемо сказати, що користувачів Миргородщини чекають світлі, теплі, затишні читальні зали та абонементи видачі книг із новими сонячними вікнами, новими естетичними стендами та наочністю. Підтримка владою наших починань – свідчення небайдужого ставлення до проблем бібліотеки і розуміння непересічної ролі бібліотек в громаді нашого району.
 
Колектив Миргородської централізованої
бібліотечної системи
Переглядів: 392 | Додав: bibliomirg
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz