ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Серпень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 00:38

Головна » 2020 » Серпень » 19 » Споконвічна рідна земля – Незалежна Держава моя
08:58
Споконвічна рідна земля – Незалежна Держава моя
 
 
Поява Української незалежної держави на політичній карті світу стала однією з визначних подій всесвітньої історії другої половини ХХ століття, закономірним результатом од вічного прагнення нашого народу бути господарем у власному домі. Відправним пунктом цього визначення стало прийняття Верховною Радою України 16 липня 1990 року Декларації про Державний суверенітет. А вже 24 серпня 1991 року Верховна Рада України прийняла Акт проголошення Незалежності України.  
В цьому році нашій незалежній Державі  - 29 років. По міркам  історії - це зовсім небагато.  Але ж за цей час дуже багато пройдено і пережито нашим народом. Не один раз нашій державі кидали виклики - анексія Криму,  окупація частини Донбасу. Але ж наша країна незалежна, самостійна, продовжує розвиватися та йти обраним шляхом. 
Кожна річниця незалежності  - не просто щабель часового відліку. Це етапні віхи, примітні межові знаки на шляху, небувалому за глибиною змін, доленосністю  завдань, обширом перспектив. А водночас непересічна нагода, потужний імпульс для того, щоб ще і ще раз зважувати ціну прожитого, пережитого та звершеного. Робити  з цього уроки та висновки для подальшої продуктивної роботи.
В Миргородський районній бібліотеці, в читальній залі ,до Дня Незалежності України влаштована виставка – інсталяція «Споконвічна рідна земля – Незалежна Держава моя».
 
 
 
 
 
 Вона надає можливість нашим відвідувачам ще раз перегорнути сторінки історії нашого державотворення, познайомитися з новою історичною літературою з історії України, публікаціями періодичних видань, шикарними ілюстрованими виданнями, які зберігаються в нашому фонді.
 
Наші відвідувачі з цікавістю поглибилися в історію нашої країни, гортаючи сторінки  представлених документів. 
 
 
 
 
 
 
 
А фотозона, у вигляді великої книжки, яка у нас з’явилася, завдяки старанням нашого методиста Наталі Семенюти - не залишила нікого байдужими. 
 
 
 
Друзі, вітаємо Вас зі святом Незалежності України! Запрошуємо всіх бажаючих відвідати виставку – інсталяцію «Споконвічна рідна земля – Незалежна Держава моя».
Маргарита Каймакова, провідний бібліограф ЦРБ.
Переглядів: 196 | Додав: bibliomirg
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz