ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Грудень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Вітаю Вас, Гість · RSS 25.04.2024, 08:50

Головна » 2019 » Грудень » 5 » Сучасні функції і завдання бібліотек в інформаційному суспільстві
10:46
Сучасні функції і завдання бібліотек в інформаційному суспільстві
 
 
Бібліотека завжди була необхідною складовою інфраструктурою свого регіону. Важливою умовою діяльності бібліотек є якісне планування та аналізування своєї діяльності. Тому на дану тематику , 4 грудня 2019 року, в читальній залі центральної районної бібліотеки відбувся семінар - практикум  «Планування роботи бібліотек Миргородської ЦБС на 2020 рік. Сучасні функції і завдання бібліотек в інформаційному суспільстві». Відкрила семінар директор ЦБС Ніна Бер’якіна, яка в своєму виступі розкрила основні вимоги до планування, прогнозування  і звітності бібліотек, що сприятимуть реалізації пріоритетних напрямків розвитку бібліотек на користь громади.  
 
 
   Начальник відділу культури і архіву Миргородської РДА Наталія Халдай
 
 підкреслила важливість ряду питань в бібліотечній роботі та з задоволенням  вручила нагороди переможцям обласних оглядів – конкурсів. Відмітила, що відрадно те , що наша Єрківська сільська бібліотека – філіал стала «Кращою бібліотекою року Полтавщини », а гурток «Юні натуралісти», що працює при районній бібліотеці для дітей, отримали Диплом за ІІІ місце в обласному дитячому конкурсі книжкових інсталяцій «Час читати».
 
 
 
 
 
Для працівників ЦБС було проведено показовий масовий захід – презентацію книги  нашого земляка Василя Івановича Ошеки «Стежками долі». Кожна сільська бібліотека ЦБС, міські та шкільні бібліотеки району  отримали в дарунок книгу автора. 
 
 
 
Після проведення заходу працівники бібліотек поділилися враженням від проведеної презентації. Продовжила семінар-практикум заступник директора ЦБС по роботі з дітьми Валентина Зінченко, яка надала консультацію щодо планування дитячої роботи бібліотек на 2020 рік та познайомила з креативними формами роботи, що сприятимуть якісним змінам у бібліотеках. Методист центральної районної бібліотеки Наталія Попович надала методичні поради по підготовці текстових звітів. Питання комплектування та списання бібліотечних фондів, підписка періодичних видань на 2020 рік висвітлила провідний бібліотекар відділу комплектування Ольга Солоха.
Учасники семінару ознайомилися з новими методичними та інформаційними матеріалами по даних темах, отримали  «Календар знаменних і пам’ятних дат Миргородщини на 2020 рік».  
Ніна Бер’якіна , директор Миргородської ЦБС
Переглядів: 257 | Додав: bibliomirg
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz