ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 19:06

Головна » 2014 » Червень » 24 » ТИ МОЛОДИЙ! І ЦЕ ПРЕКРАСНО...
17:00
ТИ МОЛОДИЙ! І ЦЕ ПРЕКРАСНО...

 

 
 
 
День молоді відзначається щорічно в останню неділю червня відповідно до Указу Президента України від 22 червня 1994 року N 323/94 «Про День молоді». Свято було встановлене на підтримку ініціативи молодіжних організацій та об’єднань.
День молоді в Україні одне з найбільш очікуваних свят серед молодих людей і, особливо студентів.  Це свято творчості, натхнення, енергії й запалу пізнання і самоствердження, любові і романтики. Юність і молодість – не тільки прекрасні періоди в житті кожної людини, але ще й особливий стан душі, коли життя у повному розпалі, коли маленькі можливості перехрещуються з великими амбіціями, ідеями й прагненнями.
Це час пошуків, відкриттів і реалізації найсміливіших сподівань. Молодь активно вибирає свій шлях і йде вперед, долаючи вершину за вершиною, змінюючи  життя на краще. Це неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає в самостійне життя, перебуває в постійному пошуку, ухвалює перші власні рішення, які потім можуть вплинути на все життя. Це та пора, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху. Для молодості немає нездійснених планів і недосяжних цілей.
З нагоди Дня молоді 23 червня  в центральній районній бібліотеці проведено політ -  турнір -«Молодим завжди у нас дорога » присутні обговорили  сучасні потреби та проблеми молоді, участь молоді у політичному, економічному та соціальному житті країни, розкрили актуальні аспекти системи освіти та духовного життя молоді. Цікавою була інформаційна бесіда, яку підготувала провідний бібліотекар відділу обслуговування читачів Світлана  Ісаєва «День молоді – свято натхнення, сподівань, і майбутнього держави»
Юність і молодість - це прекрасні і пам'ятні етапи в житті кожної людини, крім того, це ще й особливий стан душі. Це час дерзань, пошуків, відкриттів і реалізації найсміливіших сподівань.
І все ж це свято для молодих людей - не лише привід для
веселощів, але й час замислитися над найкращою реалізацією свого потенціалу для свого добробуту і добробуту своєї Батьківщини.
«Україна зі святом вітає,
Всіх синів і дочок молодих
Щастя, радості, долі бажає
Бо сьогодні це свято для них!»
 
 
Тетяна Мостова, завідуюча відділом обслуговування читачів центральної районної бібліотеки
Переглядів: 438 | Додав: bibliomirg
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz