ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА БІБЛІОТЕКА МИРГОРОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 10:32

Головна » 2014 » Грудень » 22 » Твори добро навколо себе - і це добро повернеться до тебе!
17:22
Твори добро навколо себе - і це добро повернеться до тебе!

 

 
 
 
 
Казкової зимової ночі стаються дива на землі: маленькі  янголики  дзвонять у срібні дзвіночки та запалюють чарівні ліхтарики,  їдуть санчата поміж зірочками, а старий місяць посміхається… З небес на землю спускається сам Святий Миколай – він заглядає в кожне віконечко: чи всі дітки отримали подаруночки? День Святого Миколая – це день, коли здійснюються бажання та збуваються мрії, день, коли казка приходить в життя дітей, день приємних сюрпризів та несподіванок.
            19 грудня учні 5 – Б класу гімназії №6 (класний керівник С. Пасічник) завітали до Миргородської районної бібліотеки для дітей. В царстві знань та книжок дітлахи  відсвяткували День святого Миколая.
            Цікаві розповіді про архієпископа Ликійського чередувалися з веселими конкурсами та вікторинами. А ще було море загадок, зимовий кросворд 
 
 
 
та майстер-клас з виготовлення старовинних українських прикрас – витинанок.  Родзинкою свята стала лялькова вистава, яку підготували юні гімназисти разом з працівниками бібліотеки.
 
 
 Дуже довго не стихали аплодисменти після вистави про те, як звірята зустрічали самого Святого Миколая! Бібліотекарі  відшукали та змогли відтворити старовинні українські традиції святкування Дня Святого Миколая. Всіх учасників свята пригостили особливими смаколиками – «миколайчиками» - печивом, яке спекли мами за старовинним галицьким рецептом, і солодкими цукерками!
 
 
Та не тільки забавками запам’яталося свято школярикам, а й жвавою дискусією про добро та добрі вчинки. «Твори добро навколо себе – і це добро повернеться до тебе!» - ось головна мета дитячого свята. Кожна добра справа, кожен гарний вчинок, кожне слово молитви до Миколи Чудотворця  наповнює наше життя любов’ю та благодаттю!
Скільки дорослих доклали зусиль, щоб свято завітало до дітей, - і результат перевершив всі сподівання! Маленькі гімназисти провели казковий день в районній бібліотеці для дітей! 
 
                                    Ксенія Борисова, голова батьківського комітету
Переглядів: 481 | Додав: bibliomirg
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz